Loading...

Ricky Stanicky (2024)

by Adrian Solomon, aprilie 12, 2024

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Peter Farrelly
Distribuție: Zac Efron, Jermaine Fowler, Andrew Santino, Lex Scott Davis, Anja Savcic, Jeff Ross, William H. Macy, John Cena
Durată: 1 h. 53 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: Pentru a scăpa cu basmaua curată după ce fac o boacănă costisitoare, trei puști inventează un prieten imaginar și dau vina pe el. De-a lungul timpului, acesta devine țapul ispășitor pentru toate lucrurile trăznite pe care aceștia continuă să le facă. Ajunși adulți cu familii sau aflați în relații serioase, aceștia decid să angajeze un actor întâlnit într-una din escapadele lor, atunci când minciunile riscă să fie expuse în fața familiilor și a prietenilor. Însă actorul ales, are propria sa agendă și decide să îmbrățișeze complet noua identitate.

Rant: În caz că vă întrebați de mai fac frații Farrelly, care pe vremuri scoteau hit după hit în ce privește filmele de comedie, iată că unul dintre ei, atunci când nu face filme de Oscar, mai face câte o comedie pe ici pe colo, pe câte vreun serviciu de streaming. Comedia de față, nu este la fel de spumoasă ca cele cu care eram obișnuiți pe vremuri, dar asta e o consecință și a vremurilor în care ne aflăm. Chiar și așa, John Cena elevează produsul de fiecare dată când apare pe ecran, și este clar sufletul filmului. Acesta s-a metamorfozat în ultima vreme ca un actor de comedie desăvârșit, reușind să fie un alt wrestler după Dwayne Johnson, care dă dovadă de reale talente actoricești. Filmul este destul de ușurel de urmărit, oarecum previzibil, dar salvat așa cum ziceam de prezența lui Cena, dar și de un rol interesant oferit de William H. Macy.

1 Comment


  • Recomand cu caldura aceasta comedie decenta regizata de Peter Farrelly si cu un casting de zile mari! Zac Efron, Jermaine Fowler si John Cena formeaza o echipa plina de energie si umor, dand viata unui scenariu amuzant si plin de aventuri. Cu un rating IMDB de 6.2, filmul poate parea un simplu divertisment, dar prezenta lui Cena si a lui William H. Macy aduc un plus de profunzime si de reale talente actoricesti. Daca va doriti o seara relaxanta si plina de rasete, aceasta comedie este alegerea perfecta pentru voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.