Loading...

Money Talks (1997)

by Adrian Solomon, aprilie 9, 2024

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Acțiune
Regie: Brett Ratner
Distribuție: Chris Tucker, Charlie Sheen, Heather Locklear, Gerard Ismael, Paul Sorvino
Durată: 1 h. 37 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: După ce reporterul investigativ James Russell îl dă pe criminalul mărunt Franklin Hatchett pe mâna poliției, cel din urmă este trimis la pușcărie. În timpul transportului, el este încătușat alături de un deținut francez, care evadează în mod spectaculos, când echipajul acestuia măcelărește întreg convoiul care se îndrepta spre penitenciar. Franklin reușește să scape ca prin miracol și, abordându-l pe James, cei doi încearcă să îl prindă pe criminal și să îi spele numele lui Franklin.

Rant: Brett Ratner, aflat aici la începutul carierei sale de regizor și cu mult înainte de a fi implicat în diverse scandaluri sexuale, reușește un debut cu dreptul, profitând de talentul comedic extraordinar al turuitorului Chris Tucker, cuplat cu Charlie Sheen, care în ciuda problemelor sale, reușea mereu să fie un punct de atracție pe marele ecran. Filmul este în același timp amuzant, plin de acțiune și în general o modalitate plăcută de a-ți petrece o oră jumătate în compania unui produs de calitate.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.