Loading...
The House (2017)

The House (2017)

by Adrian Solomon, iulie 26, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie
Regie: Andrew J. Cohen
Distribuție:
Will Ferrell, Amy Poehler, Jason Mantzoukas, Ryan Simpkins, Nick Kroll, Allison Tolman, Rob Huebel, Michaela Watkins, Cedric Yarbrough, Jeremy Renner
Durată: 1 h. 28 min.
Rating IMDB: 5.6

Despre: Scott și Kate Johansen au o fată de care sunt tare mândri, fruntașa școlii la învățătură, dar și viitoarea beneficiară a unei burse acordate de primărie celui mai bun elev din oraș. Dar primarul decidă să suspende acest program de burse în favoarea construirii unui bazin local. Astfel, fără bani puși deoparte, soții Johansen împreună cu prietenul lor Frank, trebuie să găsească o modalitate de a veni cu o sumă de bani suficientă pentru a le rezolva probleme financiare. Astfel, cei trei decid să investească într-un cazino ilegal în casa lui Frank, doar că pe măsură ce banii încep să se strângă, la fel și problemele încep să apară.

Rant: Din capul locului vă zic că dacă vedeți trailerul, vedeți și cele mai amuzante faze și vă prindeți de ce se va întâmpla în film. Plotul e foarte simplu, și actorii adunați se vede că depun un minim de efort. În apărarea lor, aceștia sunt unii dintre cei mai buni actori de comedie improv din lume așa că nu le e foarte greu să te facă să râzi din cele mai banale și stupide linii de dialog.

Dacă ai chef de ceva ușor, vorba Sarmalelor Reci – ca un șpriț de vară, atunci The House, povestea a trei prieteni care pentru a face bani își deschid un cazino ilegal în propria casă, este ora jumătate de film pe care o cauți pentru a destinde după o zi grea de muncă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.