Loading...
Ratchet & Clank (2016)

Ratchet & Clank (2016)

by Adrian Solomon, august 21, 2016

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Animație, S.F.
Regie: Jericca Cleland, Kevin Munroe
Distribuție:
James Arnold Taylor, David Kaye, Paul Giamatti, John Goodman, Rosario Dawson, Sylvester Stallone
Durată: 1 h. 34 min.
Rating IMDB: 5.6

Despre: O poveste redundantă spusă de sute de ori, de multe ori mult mai bine decât aici. Ratchet un raton/pisică  interspațială, mecanic de profesie, visează să se alăture unu grup de elită numit Rangerii Spațiali. Oportunitatea îi bate la ușă când află că Rangerii vin pe planeta lui pentru a recruta un membru nou. Confruntați cu un atac iminent din partea unui … stereotip, Rangerii nu vor avea încotro decât să accepte ajutorul ratonului/pisică și al partenerului său robot, Clank.

De ce să mă uit? Animația e decentă, nu supără la ochi. Filmul este făcut după un joc video destul de bun, cu multă priză la public, acestuia din urmă fiindu-i și destinat. Faptul că e o acțiune și comedie ușoară cu gaguri copilărești, va face ca acest film să prindă bine și celor mici din audiență. Pentru mine, cu excepția unei singure glume care m-a făcut să chicotesc, filmul s-a simțit ca un desen animat de sâmbătă dimineața, care nu face decât să ocupe o ora jumate din viața celor care decid să îl vizioneze.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.