Loading...
The Ridiculous 6 (2015)

The Ridiculous 6 (2015)

by Adrian Solomon, martie 25, 2018

Recomandare – de evitat!

Gen: Comedie
Regie: Frank Coraci
Distribuție:
Adam Sandler, Terry Crews, Jorge Garcia, Taylor Lautner, Rob Schneider, Luke Wilson
Durată: 1 h. 59 min.
Rating IMDB: 4.8

Despre: White Knife, un orfan crescut de indienii americani, descoperă că cinci tâlhari sunt de fapt frații săi vitregi. Împreună ei decid să își găsească tatăl plimbăreț.

Rant: Dacă tot am văzut recent eșecul numit Game Over, Man! am zis că să avertizez în privința altui film Netflix cotat cu 0% pe RottenTomatoes. Este vorba desigur de un film Adam Sandler și asta cam spune totul. Știi la ce să te aștepți deja când auzi cu cine e filmul. Asta e, după câte filme bune am văzut în ultima vreme, era momentul să dau și peste unul că asta. Sincer să fiu nici nu am fost atât de dezamăgit, trailerul arata fix ce iți va oferi filmul, glume ieftine, misogine și foarte juvenile, cu siguranță nu e un film care să iți rămână în minte după vizionare, nici nu iți va ridică semne de întrebare [poate doar cum au reușit să strângă un asemenea cast].

Filmul e o producție Netflix, cu care Sandler a semnat un acord pentru 4 filme, iar după filmul asta, cred că ei regreta enorm decizia. Este o parodie western aș zice, cu un factor scăzut de amuzament. Mai mult din nostalgie m-am uitat că îmi aducea aminte de Little Nicki care pe atunci când l-am văzut m-a amuzat destul de mult, acuma însa nu pot să zic că am fost la fel impresionat. Povestea nici nu contează că oricum e „Ridicola” ca în titlu. Când vine vorba de distribuție, ai impresia că au fost importați actori ai showului „Saturday Night Life” [Adam Sandler, John Lovitz, Rob Schneider, Will Forte, David Spade, Chris Parnell, Chris Kattan, Norm Macdonald] cărora li s-au alaturat altii gen Nick Nolte, Harvey Keitel, Steve Zahn, Terry Crews, Luke Wilson, Jorge Garcia, Taylor Lautner, Steve Buscemi, Vanilla Ice, John Turturro, etc. Este un mișmaș de actori, care așa cum era de așteptat la o asemenea distribuție, nu se leagă deloc, apar în câte o scena și gata.

Fugiți cât mai departe de prostia asta.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.