Loading...
The Sleepover (2020)

The Sleepover (2020)

by Adrian Solomon, august 31, 2020

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Acțiune
Regie: Trish Sie
Distribuție: Sadie Stanley, Maxwell Simkins, Cree Cicchino, Lucas Jaye, Ken Marino, Joe Manganiello, Malin Åkerman
Durată: 1 h. 40 min.
Rating IMDB: 5.6

Despre: Familia Finch pare a fi la prima vedere, una extrem de normală. Dar când o gașcă de infractori internaționali decid să le răpească părinții, copii familiei Finch vor afla secrete uluitoare despre trecutul mamei lor, în tentativa lor de a-i elibera.

Rant: Departe de a fi un film de evitat, The Sleepover promite mai multe decât livrează până pe final, grație și unui scenariu oscilant, care alternează segmentele antrenante, amuzante, cu secvențe dezumflate, lipsite de zvâc. Personajele sunt bine introduse în scenă, ajungem să cunoaștem familia Finch suficient de bine cât să fim surprinși de informația că șefa familiei, Margot Finch, este de fapt un fost hoț de renume internațional, aflată în programul de protecție a martorilor. Sub pretextul clasic al unei ultime lovituri, fosta sa echipă îi dă de urme și o forțează să îi ajute cu un jaf aparent imposibil. De aici se dă tonul unul film family friendly care pune mai mult accent pe aventura copiilor (care constă din a urmări o serie de indicii vagi, peste care ai impresia că se dă din întâmplare, practic ei fiind nevoiți să parcurgă, fără prea multe abateri, o linie dreaptă care să îi ducă din suburbie în centrul orașului), în timp ce adulții improvizează linii de dialog de parcă rolurile lor nu ar fi fost terminate la momentul filmării – majoritatea implicându-l pe Ken Marino în postură de bufon adorabil de gelos în timp ce Joe Manganiello e redus la o serie de poante despre tricouri fără mâneci iar Malin Åkerman la un stereotip de bad-ass reciclat. Noroc atunci cu copilașii actori, unii chiar amuzanți, în special dependenta de rețele de socializare Mim, un rol atât de relevant pentru tineretul de azi.

Preferabil de văzut alături de familie sau în compania prietenilor atunci când aveți cantități mari de popcorn la dispoziție.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.