Loading...
The Spy Who Dumped Me (2018)

The Spy Who Dumped Me (2018)

by Adrian Solomon, august 18, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Acțiune, Spionaj
Regie: Susanna Fogel
Distribuție: Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan, Gillian Anderson
Durată: 1 h. 57 min.
Rating IMDB: 6.0

Despre: Audrey și Morgan, două prietene foarte bune, ajung fără voia lor implicate într-o conspirație internațională și se văd nevoite să fugă prin Europa, urmărite de asasini și agenți dubioși, după ce află că fostul prieten a lui Audrey era de fapt un spion.

Rant: Aparent sfârșitul verii aduce cu sine câte o comedie de acțiune și spionaj. Ba că a fost The Hitman’s Bodyguard, Central Intelligence, The Spy și lista poate continua. Ce au în comun toate aceste titluri este toate urmează aceeași rețetă și anume se ia un nume cunoscut din industrie, se adaugă un talent comic drept partener și se servește cu o doză moderată de acțiune. Aceste titluri sunt departe de a fi clasice sau chiar măcar considerate filme bune dar reușesc ocazional să dea lovitura și să provoace câteva faze memorabile. The Spy Who Dumped Me reușește prea puțin din ceea ce își propune. În cazul meu propriu și personal, filmul a reușit totuși să nu mă facă să adorm.

Duetul principal este compus din mereu fascinanta Mila Kunis (un crush d-al meu) și incredibil de amuzanta Kate McKinnon. Dacă pentru cea din urmă, comedia vine destul de natural, ea fiind o prezență constantă în sketchurile Saturday Night Live de câțiva ani buni încoace, în cazul lui Kunis lucrurile par un pic forțate, și nu că tipa nu ar avea experiența necesară în ale comediei, dar prestația ei din acest film pare plictisită, adesea telefonată. Așadar, avem o tipă draguță a cărui prieten a decis să se despartă de ea prin SMS iar prietena ei cea mai bună și colegă de apartament o ajută cum poate să iasă din depresie, până când acestea află în timpul unui schimb intens de focuri, că de fapt individul este un spion faimos și acuma viețile lor sunt în pericol, iar pentru a se salva, ele pornesc spre Europa unde o serie de ghinioane le va purta spre destinația finală și în același timp, elucidarea misterului. Este clar că cine a scris scenariul nu a dorit să accentueze prea mult partea de spionaj, lăsând mână liberă celor două să facă suficiente poante, majoritatea cu tentă sexuală, cât să pleci de la film suficient de amuzat și fără prea mari regrete. Obligatoriu de vizionat cu o porție mare de popcorn!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.