Loading...
Veteran (aka. Beterang) (2015)-min

Veteran (aka. Beterang) (2015)

by Adrian Solomon, septembrie 10, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Comedie, Crime
Regie: Ryoo Seung-wan
Distribuție:
Hwang Jung-min, Yoo Ah-in, Yoo Hae-jin, Oh Dal-su
Durată: 2 h. 03 min.
Rating IMDB: 7.0
Rating RottenTomatoes: 90%

Despre: Detectivul Seo Do-cheol este un tip dur și nemilos când vine vorba de crimă. Investigând un caz important, află că arogantul milionar Jo Tae-oh — moștenitor al unui conglomerat puternic — este implicat în niște afaceri dubioase. Indiferent cât de viguros îl urmărește echipa lui Soe, Jo scapă întotdeauna grație bogăției și relațiilor sale.

Rant: Veteran este o comedie polițistă cu multă acțiune, cu toate astea, pe parcursul ei, am simțit prea puțin partea de comedie. Probabil încă nu sunt obișnuit cu stilul de comedie oriental, dar de multe ori m-am simțit de parcă urmăream un film serios, în care în orice moment ceva rău se putea întâmpla protagoniștilor. Este o ieșire din tiparul holywoodian mai mult decât bine venită.

Scenele de acțiune sunt foarte bine realizate, iar cei doi protagoniști sunt de milioane. Joaca de-a șoarecele și pisica dintre detectivul cinstit și milionarul arogant te va ține în suspans până la final, pentru că indiferent ce ar face poliția, băiețașul ăsta gelat este scos din cele mai negre situații, de obicei datorită banilor și pilelor familiei sale. Ajungi să urăști acest personaj, dar asta înseamnă că actorul respectiv își face treaba foarte bine, așa cum face și Yoo Ah-in în cazul de față. Mai apare și Oh Dal-su, unul dintre cei mai folosiți actori secundari, un fel de Steve Buscemi al Coreei, pe care îl recunoști de-îndată datorită aspectului său.

Vă las cu recomandarea să vizionați acest film pentru că se merită.

Please follow and like us:
error

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
Facebook
Twitter
RSS
Follow by Email