Loading...
The Thieves (aka. Dodookdeul) (2012)

The Thieves (aka. Dodookdeul) (2012)

by Adrian Solomon, august 19, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Comedie, Crime
Regie: Choi Dong-hoon
Distribuție:
Kim Yoon-seok, Lee Jung-jae, Kim Hye-soo, Jun Ji-hyun
Durată: 2 h. 15 min.
Rating IMDB: 6.8

Despre: Un grup de hoți profesioniști din Coreea, format din Popie, Zampano, Yenicall și Chewing Gum, cărora li se adaugă recent ieșita din închisoare, Pepsee, sunt contactați de o mai veche cunoștință, Macao Park, pentru a pune la cale un jaf ambițios la un cazino din Hong Kong, alături de o altă bandă de hoți chinezi. Doar că nimic nu este ce pare a fi, și în curând, nimeni nu mai poate avea încredere în nimeni.

Rant: Filmul pornește într-o notă umoristică, ce aduce bine de tot aminte de seria de filme – Ocean’s Eleven. Gagurile și scenele de acțiune de la început, lasă apoi locul unor scene plină de povești incredibil de lungi care rupe din ritmul filmului și induce o stare bizară de supra-expoziție. Când deja se instaurează plictisul, începe și partea de acțiune și suspans, filmul transformându-se complet, de la fazele ușurele și caraghioase de la început, într-o joacă sângeroasă de cine trădează pe cine, și cine o face mai bine. Uiți de plictiseală pe final datorită unor scene de acțiune captivante și a multor, multor trădări și întorsături de situație, dar ai impresia că paguba este deja produsă în ceea ce privește aprecierea filmului. De aia merg cu rating de film decent, pentru că fără acele pasaje care tărăgănează acțiunea și fac filmul mult prea stufos, cu ușurință acesta era un film musai de urmărit.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.