Loading...
Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

by Adrian Solomon, august 22, 2017

Recomandare – esențial!

Gen: Comedie, Crime, Acțiune
Regie: Guy Ritchie
Distribuție:
Jason Flemyng, Dexter Fletcher, Nick Moran, Jason Statham, Steven Mackintosh, Vinnie Jones, Sting
Durată: 1 h. 47 min.
Rating IMDB: 8.2

Despre: Eddy își convinge prietenii să pună fiecare bani pentru un joc de poker cu mize foarte mari, împotriva unui mafiot local numit Hatchet Harry. După ce Eddy pierde jocul, el și prietenii săi se văd îndatorați până peste cap, și se dau de ceasul morții să adune suma de 500.000 lire sterline în răgazul de o săptămână acordat de Harry. Drumul spre suma vizată se va dovedi deosebit de periculos, plin cu gangsteri nebuni, recuperatori vicioși și borfași mărunți, toți încercând să își pună piedici unul altuia.

Rant: Lock, Stock … reprezintă debutul regizoral a lui Guy Ritchie, cunoscut îndeosebi pentru filmele sale ce tratează, cu destul de mult umor, diverse elemente criminale. Este făcut la mare artă, chiar dacă cu un buget extrem de subțire.

Filmul este și momentul de debut pentru viitorul star de acțiune Jason Staham, care își poate credita succesul, colaborării sale cu Guy Ritchie, atât aici cât și în Snatch sau The Revolver. Alt nume care urma să devină important este Jason Flemyng, un tip ce urma să apară într-o grămadă de roluri secundare prin diverse filme. Este și filmul care îi va defini stilul lui Ritchie, un stil bazat pe povești intersectate, pe un ritm din ce în ce mai alert.

Plin ochi de momente, personaje și replici memorabile, v-ați face un deserviciu dacă ați rata acest film.

Recomandări regizori: Guy Ritchie

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.