Loading...
Snatch (2000)

Snatch (2000)

by Adrian Solomon, august 22, 2017

Recomandare – esențial!

Gen: Comedie, Crime, Acțiune
Regie: Guy Ritchie
Distribuție:
Benicio del Toro, Dennis Farina, Alan Ford, Jason Flemyng, Robbie Gee, Stephen Graham, Lennie James, Vinnie Jones, Brad Pitt, Rade Šerbedžija, Jason Statham
Durată: 1 h. 42 min.
Rating IMDB: 8.3

Despre: O poveste întortocheată ce urmărește un diamant extrem de prețios, un câine, mulți borfași, un boxer extraordinar și niște tipi ce vor doar să își cumpere o caravană de la niște țigani irlandezi.

Rant: Snatch, al doilea film regizat și scris de Guy Ritchie, continuă într-un fel pe Lock, Stock and Two Smoking Barrels, nu atât prin personaje și poveste (nu are nici o legătură cu primul film) ci mai mult prin elementele introduse și temele prezentate. Din nou avem un film de stil hyperlink, cu diverse fire narative care ajung să se întrepătrundă în cel mai fascinat fel, din punctul ăsta de vedere, acest film cel mai bun din toate timpurile. Datorită acestui lucru, este un film extrem de ușor de re-vizionat, nefiind deloc plictisitor. Practic, este tratamentul hollywoodian, aplicat cu bun simț dar și cu un buget mai mare, lui Lock, Stock… fapt ce i-a permis regizorului să își dezlănțuie toată creativitatea asupra noastră .

Dacă Lock, Stock… a fost debutul pe marile ecrane pentru Jason Statham și Vinnie Jones, acest film i-a făcut cunoscuți la nivel internațional. Dar nu doar ei ar fi de remarcat aici, pe lângă actorii britanici făcându-și apariția și câțiva actori cu nume grele în industrie, ce au făcut ca filmul să fie mult mai ușor de promovat la nivel internațional, Benicio del Toro, Denis Farina și în special Brad Pitt, toți făcând niște roluri excepționale.

Și, la fel ca în filmul precedent, avem de a face cu personaje memorabile, replici care și acuma se mai folosesc și multe, multe situații amuzante. Și din punct de vedere vizual filmul este extraordinar, iar coloana sonoră este una de excepție.

Este și unul din filmele la care revin cu drag și o recomandare esențială care nu a trebui să lipsească din cultura voastră generală.

Recomandări regizori: Guy Ritchie

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.