Loading...
Babysitting 2 (aka. All Gone South) (2015)

Babysitting 2 (aka. All Gone South) (2015)

by Adrian Solomon, februarie 28, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Nicolas Benamou, Philippe Lacheau
Distribuție:
Philippe Lacheau, Alice David, Vincent Desagnat
Durată: 1 h. 33 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: Chiar dacă nu am văzut prima parte, aparent Frank și iubita lui împreună cu gașca lor de prieteni, pleacă în Brazilia să îl cunoască pe tatăl Soniei și să o ceară pe aceasta în căsătorie. Odată ajunși acolo, necazurile încep să se țină lanț de protagoniști, totul culminând cu o excursie în junglă în care se pierd toți. Tot ce se mai găsește este o cameră cu care unul dintre ei a filmat toate evenimentele petrecute.

Rant: Nu am văzut prima parte, nici nu știam că acestui film îi zice Babysitting 2, asta pentru că la noi a apărut sub titulatura All Gone South, cred că undeva în preajma Crăciunului trecut. Poate că acest lucru a făcut să mă simt un pic în plus mai ales când au apărut toți pe ecran și simțeam că ar trebui să îi cunosc de undeva. Oricum, filmul, dacă ar fi fost făcut de americani, ar fi fost o comedie insipidă, dar francezii știu cum să facă o comedie bună. Practic, adunătura de tineri este una cât se poate mai pestriță, mai nici unul posedând vreo calitate care să te facă să ții cu ei. Unul e curvar, altul e, din lipsă de alt adjectiv, bătut în cap, tipele sunt și ele niște personaje caricaturale, până și Frank fiind lipsit de vreo calitate care să îl facă personajul principal al poveștii. Cu toate astea, ceva face click, gagurile sunt destul de reușite și chiar am râs de câteva ori.

Aș recomanda să vedeți filmul doar fiind însoțit de o traducere bună, fiind deseori nevoit să suplinesc subtitrarea găsită cu propriile mele cunoștințe în ale francezei, ca să pricep și eu ce zic cei de acolo, traducerea găsită pe net fiind sub orice critică.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.