Loading...
Bad Words (2013)

Bad Words (2013)

by Adrian Solomon, februarie 13, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Jason Bateman
Distribuție:
Jason Bateman, Kathryn Hahn, Rohan Chand, Ben Falcone, Philip Baker Hall, Allison Janney
Durată: 1 h. 29 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Toată lumea se întreabă de ce Guy Trilby, un individ de 40 de ani, participă la vârsta sa la concursurile regionale de Spelling Bee, ba mai și câștigându-le în detrimentul celor micuți și spre disperarea părinților și în special a organizatorilor. dar totuși Guy are un plan, care se va clătina foarte mult atunci când se împrietenește cu un coleg participant, Chaitanya Chopra, cu care leagă o prietenie strașnică.

Rant: Am mai discutat de Jason Bateman și cu prilejul altor articole, mereu menționând cât de versatil este acest individ atunci când are oportunitatea  să joace și alt fel de roluri decât adult docil, diferite variante ale celebrului său personaj din Arrested Development. Aici el ne demonstrează că pe lângă un rol mult mai psihotic decât cu ce ne obișnuise până atunci, el se descurca extrem de bine și în spatele camerei de filmat, Bad Words fiind și filmul său de debut ca regizor.

Chiar dacă nu se prea abate de la rutina unui astfel de film, Bad Words oferă o porție bună de momente amuzante și poante memorabile, personal socotindu-l un film destul de underrated.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.