Loading...
Napoleon Dynamite (2004)

Napoleon Dynamite (2004)

by Adrian Solomon, august 7, 2016

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Jared Hess
Distribuție:
Jon Heder
Durată: 1 h. 36 min
Rating IMDB: 6.9

Despre: Napoleon locuiește împreună cu fratele său mai în vârstă Kip și cu bunica lor care duce o viață secretă de pasionată a sporturilor extreme. Având un accident, aceasta îl roagă pe unchiul Rico, un fost sportiv părăsit de prietenă, care trăiește doar din amintiri, să aibă grijă de cei doi frați. Napoleon are porția lui de probleme la școală, dar printre ele, se împrietenește cu Pedro, un elev transferat din Mexic, și cu Deb, o fată care face diverse lucruri pentru a se putea întreține la colegiu. Împreună cei trei vor încerca imposibilul, de a-l face pe Pedro, președintele elevilor.

De ce să mă uit? E un film aparte pentru care actorul principal, Heder, a primit doar 1000 de dolari, bani renegociați ca o parte din profituri pe încasări, după ce filmul a devenit un fenomen și a ajuns la statutul de film cult. Este o direcție proaspătă a filmelor cu adolescenți, și în același timp un film cu un umor subtil, plin de replici ajunse în timp, celebre.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.