Loading...

The Night Before (2015)

by Adrian Solomon, martie 25, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Jonathan Levine
Distribuție:
Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anthony Mackie, Lizzy Caplan, Jillian Bell, Mindy Kaling, Michael Shannon
Durată: 1 h. 41 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: Timp de 10 ani, prietenii de o viață Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) și Chris (Anthony Mackie) s-au strâns anual de Crăciun pentru a sărbători în stil mare. Dar pentru că Isaac se pregătește să devină tătic, ei realizează că această tradiție este pe cale să dispară. Pentru a o face această ultimă ieșire cât mai memorabilă cu putință ei decid să găsească cea mai grandioasă petrecere anuală de Crăciun, The Nutcraka Ball, sfântul Graal al petrecerilor din New York.

Rant: Filmul este practic o poveste despre „true friendship” si prezintă aventurile a 3 prieteni foarte apropiați care au tradiția de a sărbători Crăciunul împreuna dar pe care viața i-a purtat pe cărări diferite – unul e faimos, altul e pe cale să devină tătic iar al treilea trăiește viața venind cu scuze pentru toate eșecurile sale. Se întâlnesc în ajunul Crăciunului și mereu încearcă să găsească locația faimosului „Nutcracka Ball” cea mai cea petrecere de Crăciun din New York. An de an ei o caută aceasta devenind himera lor până când unul dintre ei dă întâmplator peste niște bilete [le fură] care le permit accesul la cheful mult visat. Nu o dau în tărâmul spoilerelor, nu că povestea ar fi plină de întorsături, ea respectând din acest punct de vedere structura clasică a filmelor de genul, dar nici pentru că nu prea am ce sa spoilaresc, de acest lucru ocupându-se foarte bine trailerul care practic spune cam tot ce e de spus despre film (încă un trailer ce ruinează filmul pe care îl prezintă – watch it at your own risk). Atât doar trebuie știut ca sunt niște cameos surpriza foarte foarte funny și o groază de referințe la Home Alone.

De la actori numa de bine, se vede ca … chemistry-ul dintre Rogen si Levitt prezent în sublimul 50/50 este în continuare intact, adăugându-se acestora da data asta și Mackie care e spot on. Până la urmă The Night Before rămâne o comedie savuroasă ce trebuie vizionată.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.