Loading...

Batman Ninja (2018)

by Adrian Solomon, mai 3, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Animație, Super-eroi, Acțiune
Regie: Junpei Mizusaki
Distribuție:
Roger Craig Smith, Tony Hale, Grey Griffin, Tara Strong, Adam Croasdell, Fred Tatasciore
Durată: 1 h. 25 min.
Rating MyAnimeList: 6.07

Despre: Batman și aliații săi sunt prinși într-un experiment eșuat a lui Gorilla Grodd și transportați împreună cu mai mulți răufăcători în Japonia Feudală. Datorită faptului că Batman a fost prins de experiment doar în ultima secundă, el ajunge cu doi ani mai târziu decât restul, pentru a afla că răufăcătorii au preluat controlul mai multor state japoneze și că plănuiesc un război mare pentru a determina care dintre ei va fi conducătorul țării. Reunit cu aliații săi, Batman va face tot ce îi stă în putință pentru a-i opri, dar și pentru a îndeplini o legendă străveche.

Rant: Animația este nebunie curată. Chiar dacă arată întrucâtva ok, animația CGI și animeul nu se prea pupă (așa cum ne-a demonstrat-o recent Berserk). Personajele arată interesant stilizate în felul acesta dar incoerența scenariului te va lăsa cam rece. Cu toate că sunt convins că scopul filmului nu a fost să zică o poveste adâncă cu mult sens. La naiba, avem maimuțe ninja și lilieci care se transformă într-un Batman uriaș, ca să nu mai pun la socoteală castelele răufăcătorilor care se transformă în roboți de luptă.

Nebunia este la maxim în această animație așa că nu are rost să mai insist, dacă vreți ceva diferit, Batman Ninja este soluția ideală. În rest, găsiți ceva mai bun de făcut.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.