Loading...
Altered Carbon: Resleeved (2020)

Altered Carbon: Resleeved (2020)

by Adrian Solomon, martie 24, 2020

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Animație, Acțiune, S.F.
Regie: Dai Sato
Studio: Anima

Durată: 1 h. 42 min.
Rating MyAnimeList: 6.45

Despre: Takeshi Kovacs se trezește într-un corp nou pe o lume nou, Latimer, lucrând de data asta pentru un Meth, omul de afaceri/căpetenie Yakuza, Tanaseda. Sarcina lui este să investigheze moartea fratelui lui Tanaseda, dar și să protejeze o artistă de tatuaje, Holly, pe care cineva dorește să o vadă moartă.

Rant: Altered Carbon este unul dintre serialele de succes produse de Netflix, un S.F. cyberpunk care de curând a căpătat un sezon secund, Găselnița acestui serial, era că în această societate futuristică, conștiința oamenilor putea fi încărcată pe stack-uri, un soi de hard-diskuri care puteau fi montate în diferite sleeves – corpuri sintetice. Acest lucru permitea ca personajul principal din primul sezon să fie interpretat de Joel Kinnaman, iar în al doilea sezon de Anthony Mackie.

Această animație, ne oferă o altă variantă a aceluiași Takeshi Kovacs, protagonistul serialului, de dat asta un asiatic cu părul argintiu pe nume Ken Kakura. Acesta se trezește în lumea Latimer, la 2 ani distanță de evenimentele din primul sezon, într-un sleeve nou, având sarcina să o protejeze pe Holly, o adolescentă – artistă de tatuaje, care lucrează pentru clanul local de Yakuza. Avem acțiune la nivel ridicat, grafică fluidă care se potrivește foarte bine subiectului, cu toate că nu am putut să remarc o vagă lipsă de detalii la personaje și o mișcare mai înțepenită specifică animației 3D.

Această animație poate fi urmărită independent de serial, doar că fanii serialului se vor bucura mai mult de conținutul prezentat datorită deselor referiri la primul sezon. În același timp, servește ca o demonstrație pentru ce se mai poate face cu o astfel de premisă, atunci când eroul principal poate fi interpretat de absolut oricine. Finalul indică faptul că s-ar putea să mai avem și alte filmulețe de acest gen pe viitor, pe care dacă o fi să apară, le aștept de pe acuma cu interes.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.