Loading...
Chef (2014)

Chef (2014)

by Adrian Solomon, februarie 28, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Dramă, Comedie
Regie: Jon Favreau
Distribuție:
Jon Favreau, Sofía Vergara, John Leguizamo, Scarlett Johansson, Dustin Hoffman, Oliver Platt, Bobby Cannavale, Amy Sedaris, Emjay Anthony, Robert Downey, Jr.
Durată: 1 h. 54 min.
Rating IMDB: 7.3

Despre: După ce o dispută avută cu un patron obsedat de control (Dustin Hoffman) îl împinge prea departe, cheful Carl Casper (Jon Favreau) demisionează din poziția de bucătar șef al unui prestigios restaurant din L.A. Încercând să își dea seama ce vrea să facă mai departe în viață. Carl se trezește în Miami, unde, unindu-și forțele cu fosta sa soție (Sofía Vergara), cel mai bun prieten (John Leguizamo) și cu fiul său (Emjay Anthony), își lansează propria afacere și anume o furgonetă cu mâncare. Acest lucru îi oferă acestuia șansa de a-și reaprinde pasiunea pentru gătit dar și pentru viață și dragoste.

Rant: Jon Favreau și prietenii săi din filmele Iron Man, RDJ și ScarJo, o pun de o dramă culinară cu accente de comedie de zile mari. Favreau îl interpretează foarte credibil pe cheful Carl Casper, un tip mult prea obișnuit cu poziția sa de bucătar șef, pentru a întreprinde vreun lucru nou în viața sa. Distribuția pune serios osul la succesul acestui film, un adevărat festin culinar, a cărui singură recomandare trebuie să sune, fi sigur că mergi sătul la acest film, șanse mari să ți se facă foame pe parcurs. Se vede până și din trailer că cei implicați s-au distrat copios, filmul curgând foarte lin spre deznodământul așteptat.

1 Comment


    • Monica
      Replay Cancel Replay
    • martie 3, 2018

    Filmul e reaxant si intr-adevar, nu tin minte sa fi avut ceva exagerat in el. Insa am vazut altele inaintea lui asta pe care mi le amkntesc mult mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.