Loading...
Chronicle (2012)

Chronicle (2012)

by Adrian Solomon, septembrie 27, 2017

Recomandare – musai!

Gen: S.F., Thriller
Regie: Josh Trank
Distribuție:
Dane DeHaan, Alex Russell, Michael B. Jordan, Michael Kelly, Ashley Hinshaw
Durată: 1 h. 24 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Andrew este un tip solitar, clasica țintă a bătăușilor din școală, cu o mamă suferind de cancer și un tată abuziv. El începe să își filmeze viața minut cu minut, ca o diversiune de la problemele ce îl înconjoară. Vărul lui Andrew, Matt, împreună cu Steve, cel mai popular băiat din școală, îl conving pe acesta să exploreze împreună un obiect misterios, căzut într-o groapă. După ce intră în contact cu obiectul descoperit, aceștia sunt uluiți să vadă că încep să dea semne de puteri telekinetice din ce în ce mai extraordinare. La început aceștia le folosesc pentru a juca diverse feste necunoscuților dar pe măsură ce acestea se intensifică, apare problema până la ce punct pot fi acestea folosite, și ce se întâmplă dacă vreunul dintre ei devine obsedat de aceste puteri.

Rant: Dacă genul horror a avut The Blair Witch Project și genul de monster movies a avut Cloverfield, iată că și genul cu adolescenți posesori de superputeri își are propria variantă de found-film footage movie. Chiar dacă te-ai aștepta la o calitate slabă având în vedere că aceste filme sunt low-budget de obicei, filmul nu suferă deloc din acest punct de vedere iar efectele speciale sunt deosebite.

Povestea este o combinație fericită și extrem de interesantă între de Carrie și Akira, urmărind îndeaproape transformările la care sunt supuși cei trei protagoniști. De Haan și Jordan ne arată încă de aici că sunt staruri în devenire, făcând niște roluri fantastice.

Și când te gândești că filmul e făcut de același Josh Trank care urma să îngroape franciza Fantastic Four după doar câțiva ani.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.