Loading...
Colombiana (2011)

Colombiana (2011)

by Adrian Solomon, mai 2, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Olivier Megaton
Distribuție:
Zoe Saldana, Cliff Curtis, Lennie James, Callum Blue, Jordi Mollà
Durată: 1 h. 48 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: Părinții lui Cataleya sunt uciși în fața ei pe când aceasta era mică. Atunci ea jură că se va răzbuna iar pentru a face acest lucru călătorește în America la unchiul ei, care o antrenează să devină una din cele mai bune asasine din lume.

Rant: Luc Besson este producătorul acestui film, iar acest lucru spune destul de multe, acesta făcând parcă o misiune în viață faptul de a produce filme cu actrițe frumoase în rol de asasini periculoși. De-a lungul timpului acesta a regizat/produs niște filme extraordinare, dar destul de des a mai generat și câte un film ca acesta, care îi fac ca moștenirea sa să fie cel puțin îndoielnică.

Filmul are de toate, mai puțin o poveste coerentă, așa că merge la fix să fie vizionat cu creierul deconectat, când vrei să te relaxezi urmărind o tipă mișto omorând fraieri în stânga și dreapta. Filmul are extrem de mult stil, o Zoe Saldana care ne arată că poate face și roluri de acțiune, chiar foarte bine, scene de acțiune violentă, dar prea puțină substanță, așa că recomandarea de merge cu popcorn i se potrivește ca o mănușă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.