Loading...
Polar (2019)

Polar (2019)

by Adrian Solomon, ianuarie 25, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Jonas Åkerlund
Distribuție:
Mads Mikkelsen, Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick, Matt Lucas
Durată: 1 h. 58 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Asasinul Duncan Visla se pregătește de pensie dar fostul său contractor dorește să îl elimine pentru a-l scăpa de cheltuieli.

Rant: Mai slăbuț decât mă așteptam, dar suficient de entertaining cât să își câștige statutul de film decent, Polar este o adaptare a unei benzi desenate pe care nu am avut ocazia să o citesc, dar care pare interesantă ca premisă iar filmul pare a ne zice că mai are povești de spus în acest univers. Mads Mikkelsen strălucește în acest rol, o combinație de John Wick cu Metal Snake și este și principalul motiv pentru care probabil te vei uita la film. Acțiunea, atât cât este prezentă, este destul de bună, cu toate că speram să o văd în cantități mai mari. Filmul încearcă să prezinte și ceva suflet, cu relația parentală dintre Duncan și vecina sa, jucată parcă fără convingere de Vanessa Hudgens. Matt Lucas pica la fix în rolul de villain de desene animate, ridicol prin manierisme și înfățișare, dar sadic și violent prin acțiuni. Katheryn Winnick pare destul de pierdută în rol în timp ce trupa de asasini trimiși pe urmele protagonistului sunt cam de umplutură și irelevanți pentru câtă importanță pare a le da filmul. În fine, filmul este clar unul menit a te distra cu personaje și acțiune over the top, așa că luat ca atare, este un efort chiar decent din partea celor implicați.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.