Loading...
Taken 2 (2012)

Taken 2 (2012)

by Adrian Solomon, iulie 22, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Olivier Megaton
Distribuție: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Rade Šerbedžija
Durată: 1 h. 32 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: După doi ani de la primul film, Bryan încearcă să își recucerească fosta nevastă și pentru asta își duce familia într-o excursie în Istanbul. Doar că acolo ei dau peste Murad, tatăl antagonistului din primul film care mobilizează toată mafia albaneză pentru a se răzbuna pe Mills.

Rant: O continuare menită să ne mulgă de câțiva bani în plus, care nu aduce nimic nou genului de acțiune. Singurul punct forte este prezența lui Neeson, aflat în full hero daddy mode. Așa cum am ajuns să ne obișnuim să îl vedem în anii 2000. De data asta este răpită nevasta lui pe când acesta încerca să îi reintre în grații, având magica idee să o ducă în excursie în Istanbul, unde numai bine îi așteptau Murad cu albanezii săi. Adevărul e că lui Rade Šerbedžija îi stă perfect în rolurile astea de gangster est-european. Surpriza cea mai mare vine însă din partea lui Neeson, căruia îi se potrivesc rolurile astea ca o mânușă. Având și un fizic impunător și șarm evident, dar mai presus de toate o abilitate actoricească extraordinară, Liam este cartea câștigătoare a filmului, un film cu o poveste destul de banală dar care a avut un succes nebun la box-office și încasări destul de mari. Până la urmă voi decideți dacă filmul se merită sau nu.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.