Loading...
Conan O'Brien Can't Stop (2011)

Conan O’Brien Can’t Stop (2011)

by Adrian Solomon, martie 9, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Documentar
Regie: Rodman Flender
Distribuție:
Conan O’Brien, Andy Richter, Sona Movsesian, Jimmy Vivino, Scott Healy, Mike Merritt, James Wormworth, Jerry Vivino, Mark Pender, Richie Rosenberg, Rachael L. Hollingsworth, Fredericka Meek
Durată: 1 h. 29 min.
Rating IMDB: 7.0

Despre: În  2009, Conan O’Brien a preluat postul ocupat de Jay Leno ca gazdă a „The Tonight Show” de pe canalul NBC, dar, după doar șapte luni, el a fost dat afară. Implicat într-o luptă legală cu rețeaua și fără a avea posibilitatea să apară ca gazdă a unui alt show, Conan a pus la cale un turneu de comedie desfășurat prin 32 de orașe din America. Spectacolul a fost denumit „The Legally Prohibited from Being Funny on Television Tour.” Cineastul Rodman Flender a fost alături de artist pe tot parcursul călătoriei sale pentru a-i documenta problemele întâlnite în cea mai tumultuoasă etapă a carierei acestui îndrăgit comediant.

Rant: Întotdeauna mi-a plăcut de Conan, acest prezentator pe cât de bizar, pe atât de plin de energie. Stilul său auto-ironic mi se potrivește ca o mănușă și pot să afirm că deseori îl adopt în manierismele mele de zi cu zi. Remote-urile sale, adică diversele segmente umoristice din cadrul emisiunii sale, sunt unele dintre cele mai amuzante iar episoadele sale de călătorie sunt printre cele mai bune executate. Dar a fost o perioadă grea în viața sa, despre care doar aflasem în trecere, iar acest documentar a reprezentat un prilej perfect pentru a afla mai multe despre trădarea lui Leno și a postului NBC.

Documentarul merită vizionat din două motive, odată pentru a vedea cum arată viața în continuă mișcare a oamenilor aflați în turnee și în al doilea rând pentru a urmări povestea uneia dintre cele mai mari nedreptăți comise unei persoane publice, aflată în culmea succesului. Prea multe nu are rost să vă zic pentru că v-am pregătit clipul în linkul de mai sus așa că spor la vizionare.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.