Loading...
Tour de Pharmacy (2017)

Tour de Pharmacy (2017)

by Adrian Solomon, iulie 18, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Mockumetary
Regie: Jake Szymanski
Distribuție:
 Andy Samberg, Jeff Goldblum, Orlando Bloom, Freddie Highmore, Julia Ormond, Daveed Diggs, Danny Glover, John Cena, Dolph Lundgren, James Marsden, Will Forte, Maya Rudolph, Kevin Bacon, Phylicia Rashad, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Nathan Fielder, Jon Hamm, J. J. Abrams, Lance Armstrong, Mike Tyson, Joe Buck, Chris Webber
Durată: 39 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Un documentar fictiv despre ediția din 1982 a turului Franței, ediție în care, datorită unei erori din partea organizatorilor, toți participanții au fost prinși dopați. În cele din urmă, au mai avut drept de a continua doar cinci dintre aceștia, iar asta e povestea lor.

Rant: Acest film reprezintă a doua colaborare între HBO, Jake Szymanski și Andy Samberg, după 7 Days in Hell din 2015. Dorind parcă să se depășească, producătorii au decis să suplimenteze numărul de celebrități invitate să participe la acest mockumentar, reușind pe lângă cei implicați direct în poveste – Andy Samberg, Freddie Highmore, Orlando Bloom, John Cena și Daveed Diggs, să mai coopteze și un număr impresionant de celebrități, care apar pentru câte un interviu. Dintre toți amuză cel mai mult Mike Tyson, în timp ce apariția lui Lance Armstrong într-un documentar ce privește dopajul la cicliști, este o adevărată lovitură de geniu.

Povestit în aceeași notă umoristică de către Jon Hamm, documentarul prezintă povestea celor cinci cicliști, care din diverse motive nu au dat mită organizatorilor pentru a nu fi testați de droguri. Printre ei, o femeie ce dorea să arate lumii că și femeile pot trișa la fel de bine ca și bărbații, un austriac cu fizic de Arnold în zilele sale de glorie, care jura că toată masa musculară se datora orelor petrecute pe bicicletă, un italian cu nume stupid, un afro-american ce nu prinse primul val de negri ce făceau anumite sporturi și rămăsese doar cu ciclismul, cel mai alb sport posibil și un alb ce deținea o mină de diamante în Nigeria, și care reprezenta mândra nație africană, spre necazul compatrioților săi.

La fel ca și 7 Days in Hell, și această peliculă e destul de scurtă, dar reușește să înghesuie o grămadă de poante, făcând ca la final să exclami, întocmai ca blondul surfer din final, ok a venit vremea să mă omor.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.