Loading...
Constantine: City of Demons (2018)

Constantine: City of Demons (2018)

by Adrian Solomon, iunie 14, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Animație, Horror
Regie: Doug Murphy
Distribuție:
Matt Ryan, Damian O’Hare, Laura Bailey, Emily O’Brien, Rachel Kimsey
Durată: 1 h. 30 min.
Rating IMDB: 7.6

Despre: John Constantine este internat într-un sanatoriu în urma unui exorcism ratat. El este chemat de amicul său, Chad, pentru a-i salva fetița din ghearele unui monstru, care pusese stăpânire pe sufletul ei. Constantine va avea de înfruntat nu doar proprii demoni, la propriu, cât și fantomele trecutului, pentru a salva sufletul micuței Tricia.

Rant: De ce dau eu musai la acest spin-off a animației Justice League Dark din 2017? Pentru că mi se pare al naibii de bun și destul de fidel seriei Hellblazer, pe care este bazat. Adaptare de fapt a poveștii Hellblazer: All His Engines, filmul păstrează în mare aceleași elemente, cu foarte mici ajustări. Apărut inițial sub forma unui web-series de 5 episoade, acesta a fost făcut disponibil pe platforma online a celor de la CW, și anume CW Seed și în cele din urmă sub formă de film integral pe Blue-Rays și DVDs.

Filmul îl urmărește pe John Constantine, un magician excepțional dar viciat până în măduva oaselor, care fumează pe bandă rulantă și bea de le stinge. Chas, un prieten foarte apropiat al său, vine la John cu o rugăminte urgentă și anume să investigheze de ce fiica sa a intrat subit într-o comă profundă, caz care i-a lăsat pe doctori fără răspuns. John va descoperi că starea micuței Tricia se intersectează cu un caz mai vechi d-al său, un caz nefericit pentru John, care i-a lăsat traume adânci, astfel că înfruntarea cu demonii trecutului va fi cu atât mai palpitantă.

Animația este la nivelul standard cu care ne-a obișnuit WB și multitudinea de filme din DCAU, adică unul excepțional. Matt Ryan, interpretul lui Constantine din seria TV produsă de cei de a CW, revine pentru a-și împrumuta vocea eroului titular, alături de o distribuție de voci cunoscute. Ce separă produsul de pluton este violența extremă arătată, care deseori te lasă surprins.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.