Loading...
Batman: Hush (2019)

Batman: Hush (2019)

by Adrian Solomon, august 5, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Animație DCAU
Regie: Justin Copeland
Distribuție:
Jason O’Mara, Jennifer Morrison, Geoffrey Arend, Jerry O’Connell, Maury Sterling
Durată: 1 h. 21 min.
Rating IMDB: 6.9

Despre: Batman se vede confruntat de un nou răufăcător, care este mereu cu un pas în fața legendarului detectiv/super-erou. Acesta se folosește de toți răufăcătorii din Gotham pentru a-și duce planul la bun sfârșit, și anume de a-l distruge pe Batman/Bruce Wayne și tot ce îi este drag acestuia.

Rant: Chiar dacă nu mai este regizat de Sam Liu, această nouă animație din partea celor de la DC este la fel de bună ca și restul, adaptând povestea Hush din paginile benzilor desenate Batman. Este o adaptare oarecum fidelă, cu mici modificări pentru a o încadra mai bine în continuitatea acestui univers DC animat.

Povestea este destul de interesantă și combină amenințarea maniacală a misteriosului Hush, cu o nouă provocare pentru eroul nostru mascat, și anume tentativa de a-i face curte unei Selina Kyle care se află și ea la un moment de răscruce, încercând să lase în urmă viața de răufăcător și să exploreze oportunitățile pe care i le oferă viața cinstită. Între cei doi se va înfiripa o idilă bizară, dusă pe două planuri, alternând între alter-egourile lor mascate și identitățile lor publice de zi cu zi.

Și ca un gând de despărțire, imaginați-vă ce succes ar fi avut studiourile WB cu universul lor comun DC, dacă ar fi mers pe linia parcursă de aceste animații care încet, încet, și-au construit un univers care ar putea oricând rivaliza cu MCU.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.