Loading...
Justice League Dark (2017)

Justice League Dark (2017)

by Adrian Solomon, februarie 2, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Acțiune
Regie: Jay Oliva
Distribuție: Matt Ryan, Jason O’Mara, Camilla Luddington, Nicholas Turturro, Ray Chase

Durată: 1 h. 15 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Lumea este atacată de diverse viziuni monstruoase care pun stăpânire pe oameni. Justice League intervine în câteva cazuri, dar nu prea știu car este sursa acestora și cum să le trateze. Batman este chemat de Zatanna cu ajutorul lui Boston, un spirit ce are puterea de poseda un corp, iar împreună îl caută pe John Constantine, unul dintre cei mai faimoși vrăjitori. Acesta, chiar dacă inițial refuză colaborarea cu Batman și ceilalți, în curând se va vedea nevoit să le accepte ajutorul pentru că puterile necurate cu care se confruntă îl depășesc până și pe el.

Rant: Filmul marchează a 27 apariție în universul filmelor DC animate. Este destul de bun chiar dacă îți dai seama de la un kilometru cine este cel rău și ce vrea de la viață. Se respectă exact aceeași formulă regurgitată în n-șpe alte filme de aceea probabil simt că filmul nu aduce mare lucru nou. Da, putem afirma că partea Dark nu a fost explorată suficient și că această formă a Justice League cu Batman, Zatanna, Constantine, Swamp Thing, Deadman și Etrigan arată interesant dar cam atât. Ah da, are și rating R așa că atenție copii!!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.