Loading...

Double World (2020)

by Adrian Solomon, august 17, 2020

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Arte Marțiale, Fantezie
Regie: Teddy Chan
Distribuție: Henry Lau, Chenhan Lin, Mark Cheng
Durată: 1 h. 50 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: În fața unui iminent război între două regate învecinate, regatul din Sud organizează un turneu masiv la care participă emisari din fiecare sat supus. Scopul acestui turneu este de a determina cel mai bun luptător din regat, care să ocupe poziția de Mare Mareșal și care să conducă armata în conflictul ce va urma. Orfanul Dong YiLong și războinicul dezonorat Jinggang participă și ei la acest eveniment, fiecare cu propria motivație, însă ambii având mare nevoie de a găsi un al treilea luptător care să le completeze echipa.

Rant: Cred că atât eu cât și mulți dintre utilizatorii Netflix au dat întâmplător peste acest titlu, când l-am zărit în topul celor mai vizionate programe. Curiozitatea m-a învins și astfel am văzut o aventură fantasy destul de solidă, cu efecte speciale bune, un film care automat m-a dus cu gândul la Monster Hunter (cine a jucat acest titlu știe la ce mă refer). Povestea este destul de previzibilă, dar deseori ocupă un rol secundar față de coregrafia de senzație pusă la cale de creatorii acestei pelicule. Prea multe nu am de zis despre acest titlu așa că vă las cu recomandarea că dacă doriți un film de vară la care să vă deconectați mintea și să urmăriți spectacolul, în special pentru fanii producțiilor chinezești, Double World vă va asigura aproape 2 ore de entertainment.

2 Comments


  • Alex
   Replay Cancel Replay
  • august 18, 2020

  Numele personajelor principale is gresite.

  • multumesc mult, fixed it!

Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.