Loading...
Gods of Egypt (2016)

Gods of Egypt (2016)

by Adrian Solomon, aprilie 13, 2016

Recomandare – de evitat!

Gen: Fantasy, Acțiune, Aventură
Regie: Alex Proyas
Distribuție:
Brenton Thwaites, Gerard Butler, Nikolaj Coster-Waldau, Chadwick Boseman, Élodie Yung, Rufus Sewell, Geoffrey Rush
Durată: 2 h. 7 min.
Rating IMDB: 5.4

Despre: Zeul Set își ucide fratele, pe Osiris, și îl detronează pe Horus, pe care îl și exilează. Auto-proclamându-se zeul conducător al Egiptului, acesta impune legi draconice și obligă toți supușii să-și plătească trecerea în viața de apoi. După un ani de chinuri, hoțul Bek, la sfaturile iubitei sale Zaya, încearcă să îl readucă la putere pe Horus, pentru ca acesta să îl înfrângă pe Set.

De ce să mă uit? Încep prin a spune că efectele speciale sunt mult peste alte producții cu teme fantastice ce au ieșit în ultima vreme. Dar aici ar fi și singura bilă albă ce îi se poate acorda filmului. Povestea e previzibilă, actorii care ar trebui să interpreteze zeități și personaje din Egiptul antic, sunt toți albi cu un accent britanic deosebit de puternic. E un film bun pentru cei care nu cunosc prea multe despre mitologia egipteană și pentru cei care vor să se amuze pentru două ore.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.