Loading...
Wonder Woman (2017)

Wonder Woman (2017)

by Adrian Solomon, iunie 3, 2017

Recomandare – musai!

Gen: DCEU, Super-eroi, Acțiune
Regie: Patty Jenkins
Distribuție:
Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya
Durată: 2 h. 21 min.
Rating IMDB: 7.4

Despre: Înainte de a primi apelativul de Wonder Woman, Diana era prințesa amazoanelor de pe insula Temyscira. Acolo ea a crescut și s-a antrenat, fără a avea habar de lumea înconjurătoare, fiind crescută doar cu mituri și tratate istorice. Odată cu apariția unui bărbat, pilotul și spionul Steve Trevor, urmat îndeaproape de o forță armată germană, curiozitatea Dianei nu mai poate fi stăpânită și astfel ea decide să îl ajute pe Steve Trevor să fugă de pe insulă pentru a explora lumea înconjurătoare și pentru a-l opri pe Ares, zeul războiului, pe care ea îl consideră responsabil de Primul Război Mondial.

Rant: Filmul reușește să liniștească toți fanii și să mulțumească toată lumea. Gal Gadot este o alegere aproape perfectă pentru a interpreta acest rol, iar chemistry-ul dintre ea și Chris Pine face toți banii. Iată că în sfârșit, universul DCEU are un titlu de care poate fi mândru. Bravo lor, sper ca acest lucru să se continue și în producțiile următoare.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.