Loading...

Extras (2005-2007)

by Adrian Solomon, august 10, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Comedie
Regie: Ricky Gervais și Stephen Merchant
Distribuție: Ricky Gervais, Ashley Jensen, Stephen Merchant, Shaun Williamson, Shaun Pye
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 13
Durată episod: 30 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.3

Despre: Seria urmărește viața lui Andy Millman, prietena sa platonica Maggie Jacobs și ineptul agent a lui Andy, Darren Lamb. Andy și Maggie sunt doi actori mediocri, în căutarea faimei, doar că drumurile lor nu îi poartă exact acolo unde și-ar fi dorit. Ei primesc în mare roluri de extras, actori ce fac parte din decor. În cele din urmă, Andy își găsește cele 15 minute de faimă, odată cu repartizarea sa într-un sit-com de duzină.

Rant: Extras este o serie produsă de Gervais și Merchant, responsabili pentru hiturile The Office sau An Idiot Abroad. Am putea zice că Extras are multe în comun cu The Office, dacă este să ne raportăm la partea de umor, prevalând tipicul umor britanic, depreciativ a lui Gervais. Dar asemănările s-ar opri aici pentru că Extras reușește performanța de a fi un hit de sine stătător.

Serialul urmărește diversele încercări ale unui actor mărunt, aflat mereu în tentativa de a-și îmbunătăți cariera și de a deveni un star. În general, un episod constă în încercările sale neîndemânatice de a căpăta o linie de dialog în vreo scenă sau alta. Gervais este, cum spun englezii, un aquired taste, adică ori îți place, ori îl detești. Punctele sale forte, puterea observațională și umorul său cinic, funcționează de minune cu subiectul showului.

Și să nu mai menționăm lista impresionantă de nume mari în industria cinematografică precum: Ben Stiller, Robert DeNiro, Clive Owen, David Bowie, Daniel Radcliffe, Samuel Jackson sau Patrick Stewart, care ne onorează cu prezența în diferite cameo-uri, de obicei luând la mișto propriile persoane.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.