Loading...

GLOW (2017-2019)

by Adrian Solomon, iunie 29, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Dramă
Distribuție: Alison Brie, Betty Gilpin, Sydelle Noel, Britney Young, Marc Maron
Nr. sezoane: 3
Nr. Episoade: 30
Durată episod: 35 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.0

Despre: Los Angeles, 1985. Ruth Wilder este o actriță care se chinuie să prindă un rol. Primește totuși o invitație să participe la o audiție pentru femei necovenționale. De fapt totul se dovedește a fi o audiție pentru un viitor show de wrestling feminin întitulat GLOW, sau Gorgeous Ladies of Wrestling. Din prima zi ea are discuții contradictorii cu regizorul Sam Sylvia, în special datorită tendinței ei de a fi prea dramatică atunci când urcă în ring. Pentru a complica lucrurile, prietena ei cea mai bună, fosta vedetă de telenovele Debbie Eagan, își face apariția acolo devastată să audă de aventura lui Ruth cu soțul ei. Însă lupta celor două le face automat vedetele promoției.

Rant: Avem de a face cu un serial amuzant dar în același timp emoționant, care oferă o combinație reușită de personaje și wrestling. Spre cinstea ei, seria reușește cu succes să ne arate că da, showurile de wrestling pot fi amuzante, fără a-și bate joc de ele. Personajele prezentate nu sunt unidimensionale, au plusuri și minusuri, iar seria reușește să te facă să îți pese de soarta lor.

Alison Brie dovedește că poate ancora un show, după ce pentru mulți ani a fost în umbra celorlalți actori din serialul Community. Atât ea cât și Marc Maron, regizorul frustrat și deseori drogat sau Betty Gilpin, diva arogantă și neîndreptățită de protagonista noastră la începutul seriei, fac o treabă excelentă și reușesc, alături de restul distribuției, să te transporte în acea perioadă de timp.

Sunt extrem de mulțumit de calitatea acestui serial până acuma. Ce pot să zic decât…luați cu încredere.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.