Loading...
Falling Down (1993)

Falling Down (1993)

by Adrian Solomon, septembrie 8, 2016

Recomandare – esențial!

Gen: Thriller
Regie: Joel Schumacher
Distribuție:
Michael Douglas, Robert Duvall, Barbara Hershey, Rachel Ticotin
Durată: 1 h. 53 min.
Rating IMDB: 7.6
Rating RottenTomatoes: 73%

Despre: William Foster trece printr-o zi proastă. Proaspăt concediat, el se trezește prins în trafic, în drum spre a-și vedea fetița de ziua ei. Tot ce vrea este să ajungă să îi dea un cadou doar că pe drum dă de diferite necazuri care escaladează pe măsură ce trece ziua. Astfel prin ochii lui, vedem imperfecțiunile societății anilor ’90, de la viața de zi cu zi, la sărăcie, economie și mercantilism.

De ce să mă uit? Pentru mine acest film este și va rămâne un film de referință al anilor 90, pe care l-am trăit complet mesmerizat la prima vizionare. Michael Douglas face un rol de excepție, ducându-ne într-o călătorie unică, o cădere liberă, un picaj necontrolat înspre inima nebuniei societății de atunci, observându-i toate neajunsurile și transformându-l, probabil, într-unul dintre cele mai simpatice personaje negative.

Please follow and like us:

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

RSS
Follow by Email