Loading...
Filmele lunii Aprilie 2019

Filmele lunii Aprilie 2019

by Adrian Solomon, aprilie 14, 2019

05 Aprilie

Shazam!

Gen: Super-eroi, Acțiune, Comedie
Regie: David F. Sandberg
Distribuţie: Zachary Levi, Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Djimon Hounsou
Durată: 132 minute
Despre ce e?: Filmul spune povestea orfanului Billy Batson, care după o întâlnire bizară capătă puteri incredibile, devenind astfel eroul Shazam.
O să îmi placă?: Chiar dacă Sandberg s-a specializat în filme horror, tranziția spre genul super-eroi s-a făcut extrem de fluid, Shazam fiind lăudat de mai toată lumea și ridicat în slăvi. Să asistăm oare la o renaștere a universului DC?


Pet Sematary

Gen: Horror
Regie: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer
Distribuţie: Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow
Durată: 101 minute
Despre ce e?: Un nou remake al unui clasic horror, Pet Sematary ne prezintă cum viața unei familii normale o ia razna după ce aceștia se mută în preajma unui cimitir bântuit.
O să îmi placă?: Probabil dacă ați văzut originalul o să vă placă și acest remake. În ultima vreme asistăm la o renaștere a interesului față de operele scriitorului Stephen King, mai ales după mega-succesul filmului It. La fel ca și în acel caz, se pare că și acest film este pe alocuri chiar mai bun ca originalul, acesta având parte doar de laude.

12 Aprilie

Missing Link

Gen: Animație
Regie: Chris Butler
Distribuţie: Hugh Jackman, Zoe Saldana, Emma Thompson, Stephen Fry, David Walliams, Timothy Olyphant, Matt Lucas, Amrita Acharia, Zach Galifianakis
Durată: 95 minute
Despre ce e?: Doi oameni de știință, cercetători și aventurieri, pasionați de găsirea animalelor mitologice, pornesc în căutarea legendarului Mr. Link, veriga lipsă a evoluției umanității.
O să îmi placă?: Dacă numele studiourilor Laika vă spune ceva, atunci aveți motive însemnate să așteptați cu interes această producție. Creatorii celebrelor Coraline, Boxtrolls și senzaționalul Kubo and Two Strings, rareori au dat greș cu stilul lor unic de animație.


Dragged Across Concrete

Gen: Thriller acțiune
Regie: S. Craig Zahler
Distribuţie: Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles, Michael Jai White, Jennifer Carpenter, Laurie Holden, Fred Melamed, Udo Kier, Thomas Kretschmann, Don Johnson
Durată: 159 minute
Despre ce e?: Doi polițiști își văd cariera pusă sub amenințare după ce sunt filmați molestând un infractor. Astfel ei se vor trezi prinși în hățișurile lumii interlope.
O să îmi placă?: S Craig Zahler se anunță deja un regizor demn de urmat, la doar al treilea său film, după brutalele Bone Tomahawk și Brawl in Cell 99. El l-a reinventat pe Vince Vaughn ca un bad-ass și aici îl pune în compania celebrului Mel Gibson, revenit la roluri de polițai în dizgrație care l-au făcut celebru.


Hellboy

Gen: Fantasy, Super-eroi
Regie: Neil Marshall
Distribuţie: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Sasha Lane, Daniel Dae Kim, Thomas Haden Church
Durată: 120 minute
Despre ce e?: Hellboy și aliații săi se luptă cu o vrăjitoare malefică care intenționează să aducă nici mai mult nici mai puțin decât sfârșitul lumii.
O să îmi placă?: Depășind faptul că nu mai îl avem pe Guillermo del Torro la timonă și nici pe miticul Ron Pearlman în rol principal, faptul că efectele speciale din trailer arată a anii 2000 și că există șansa reală ca filmul să fie un eșec monumental, declar ca sunt interesat de domnul Harbour in acest rol și îi urez filmului mult noroc.

19 Aprilie

The Curse of La Llorona

Gen: Horror
Regie: Michael Chaves
Distribuţie: Linda Cardellini, Raymond Cruz, Patricia Velásquez
Durată: 93 minute
Despre ce e?: O asistentă socială încearcă să facă lumină în mai multe cazuri dubioase de comportament abuziv față de copi, cu toate că această anchettă o poartă către monstruoasa creatură La Llorona.
O să îmi placă?: Pare a fi un alt spin-off din seria The Conjuring, avându-l pe neobositul James Wan (seria Saw, Conjuring, Insidious) drept producător principal. Dar înainte să săriți cu gura pe mine, știu că nu este spin-off ci o tentativă de a tapa și mitologia horror mexicană.


After

Gen: Romantic
Regie: Jenny Gage
Distribuţie: Josephine Langford, Hero Fiennes-Tiffin
Durată: ? minute
Despre ce e?: Tessa, o fată serioasă în ce privește studiul, se vede sedusă de misteriosul Hardin, care îi deschide lumea, atragând-o însă într-un joc prea puțin cunoscut Tessei.
O să îmi placă?: Tineri frumoși, poveste de dragoste numai bună pentru adolescente, ce doriți mai mult de la o producție romantică? Personal o să ocolesc acest film ca dracul tămâia, dar l-am inclus pe listă pentru că nu am mai recomandat de muuuultă vreme ceva dulcegării romantice…de la Oh Ramona de luna trecută.

26 Aprilie

Avengers: Endgame

Gen: Super-eroi
Regie: Anthony Russo, Joe Russo
Distribuţie: Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Bradley Cooper, Josh Brolin
Durată: 182 minute
Despre ce e?: După ce Thanos a decimat jumătate din populația universului, cei rămași încearcă să adune rămășițele și să vină cu un ultim plan de atac pentru a înfrânge titanul nebun.
O să îmi placă?: Cred că nu mai are rost să zic cât de mult îmi place mie, și nu numai, universul Marvel, și cât de bine a fost acesta contruit, astfel ca după mai bine de 20 de filme încă să te mai facă să aștepți cu sufletul la gură orice mică informație despre producțiile lor. Cel mai așteptat film al lunii și de ce nu, al lui 2019

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.