Loading...
Filmele lunii Decembrie 2018

Filmele lunii Decembrie 2018

by Adrian Solomon, decembrie 2, 2018

07 Decembrie

Mortal Engines

Gen: Aventură, S.F.
Regie: Christian Rivers
Distribuţie: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide, Stephen Lang
Durată: 128 minute
Despre ce e?: Într-o lume în care orașele au devenit mecanizate și au abilitatea de a deplasa prin lume, o tânără misterioasă împreună o grupare de rezistență încearcă să lupte împotriva unui astfel de oraș nemilos.
O să îmi placă?: Filmul pare interesant, un S.F. postapocaliptic într-un decor steampunk, bazat pe o serie de cărți omonime.

14 Decembrie

Second Act

Gen: Comedie
Regie: Peter Segal
Distribuţie: Jennifer Lopez, Leah Remini, Vanessa Hudgens, Treat Williams, Milo Ventimiglia
Durată: 104 minute
Despre ce e?: O femeie obișnuită, ce lucrează într-un supermarket, este angajată la o firmă mare pe post de consultant, în urma unei impresii greșite.
O să îmi placă?: Sincer când am văzut că filmul este cu J-Lo am și scris comedie romantică, dar vizionând trailerul, m-am convins de 2 lucruri. 1. Este comedie dar fără partea romantică și 2. cu siguranță o să mă duc să îl văd.

21 Decembrie

Aquaman

Gen: Acțiune, S.F., Supereroi
Regie: James Wan
Distribuţie: Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen, Nicole Kidman
Durată: 143 minute
Despre ce e?: Artur Curry află că este moștenitorul legitim al tronului Atlantidei. Astfel, el trebuie să devină un erou nu doar pentru supușii săi, dar și pentru întreaga umanitate.
O să îmi placă?: După BvS mi-am făcut o promisiune. Să nu mă mai entuziasmez la filmele scoase de DC pentru că mai mereu (cu excepția lui Wonder Woman) am fost crunt dezamăgit. Și de ce oare sunt așa de nerăbdător să văd Aquaman?!


Mary Poppins Returns

Gen: Fantezie
Regie: Rob Marshall
Distribuţie: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Julie Walters, Dick Van Dyke, Angela Lansbury, Colin Firth, Meryl Streep
Durată: 130 minute
Despre ce e?: Mary Poppins se reîntoarce în viața copiilor Banks, deveniți acum adulți, pentru a le aduce aminte de bucuriile vieții.
O să îmi placă?: Deja umblă vorba despre Oscar pentru Blunt în portretizarea faimoasei Mary Poppins, fapt ce deja îmi stârnește interesul față de film.

28 Decembrie

Spider-Man: Into the Spider-verse

Gen: Animație
Regie: Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman
Distribuţie: Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Jake Johnson, Liev Schreiber, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Lily Tomlin
Durată: 117 minute
Despre ce e?: Miles Morales devine Spider-Man în urma celebrei mușcături de păianjen radioactiv dar în curând descoperă o serie de realități alternative și ajunge să își întâlnească dublurile din aceste universuri.
O să îmi placă?: Stilul de animație folosit aici este relativ neconvențional dar se mulează perfect pentru spiritul benzilor desenate pe care ar trebui să îl întruchipeze Spider-Man. Plus că aparent este un film bun!


Bumblebee

Gen: Acțiune, S.F.
Regie: Travis Knight
Distribuţie: Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., John Ortiz, Jason Drucker, Pamela Adlon
Durată: 130 minute
Despre ce e?: Acțiunea se desfășoară în anii 80, cu 20 de ani înainte de evenimentele din seria Transformers. Bumblebee s-a rătăcit pe pământ și este luat în grijă de către o adolescentă ,doar pentru a afla că nu este singurul Transformer din zonă și că restul s-ar putea să nu fie așa de prietenoși.
O să îmi placă?: Dacă ești un fan al seriei Transformers atunci sigur, dacă nu, poate mergi pentru un popcorn movie rapid, dar ceva îmi zice că vei vedea acest film indiferent de argumente.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.