Loading...

Filmele lunii Martie 2019

by Adrian Solomon, martie 3, 2019

01 Martie

What Men Want

Gen: Comedie
Regie: Adam Shankman
Distribuţie: Taraji P. Henson, Aldis Hodge, Richard Roundtree, Wendi McLendon-Covey, Tracy Morgan
Durată: 117 minute
Despre ce e?: O individă ce lucrează la o companie predominată de angajați de sex masculin, dezvoltă puterea de a auzi gândurile acestora după ce bea un ceai „magic”.
O să îmi placă?: Un al reboot SJW-ist cu mesajul că femeile > bărbați, și o comedie ce cam irosește atât premisa filmului original cu Mel Gibson, cât și calitățile actoricești ale lui Taraji P. Henson, dar care se bucură de o oarecare popularitate în cinematografe așa că poate e ceva de capul lui?


Green Book

Gen: Comedie, Dramă, Biografic
Regie: Peter Farrelly
Distribuţie: Viggo Mortensen, Mahershala Ali, Linda Cardellini
Durată: 130 minute
Despre ce e?: Tony Lip, un bodyguard la prestigiosul local Copacabana din New York-ul anilor ’60, este angajat de către un pianist celebru, Dr. Don Shirley, drept șofer pe parcursul unui turneu prin partea de Sud a Statelor Unite.
O să îmi placă?: Aproape cu siguranță că da.
Deja am scris despre el și puteți citi aici articolul respectiv.

08 Martie

Capernaum

Gen: Dramă
Regie: Nadine Labaki
Distribuţie: Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Boluwatife Bankole, Kawthar Al Haddad, Fadi Kamel Youssef, Nour el Husseini, Alaa Chouchnieh, Cedra Izam, Nadine Labaki, Joseph Jimbazian, Farah Hasno
Durată: 126 minute
Despre ce e?: Un copil ce locuiește prin sărăcia Beirutului, ducând o viață grea dar plină de aventuri, se decide să își dea în judecată părinții pentru neatenție față de copii.
O să îmi placă?: Hmm dar ce avem aici, o dramă străină, cât de atipic din partea mea. Da, a fost unul dintre candidații la Oscar pentru film străin și aparent este destul de bun filmul, cât să merite recomandarea.


Captain Marvel

Gen: MCU, Super-eroi, S.F., Acțiune
Regie: Anna Boden, Ryan Fleck
Distribuţie: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Annette Bening, Clark Gregg, Jude Law
Durată: 124 minute
Despre ce e?: Filmul urmărește cum pilotul Carol Danvers devine Captain Marvel și implicarea ei într-un conflict între două civilizații extraterestre care au pus sub amenințare siguranța pământului.
O să îmi placă?: Eu tare sper că da. Din păcate filmul a fost umbrit din cauza declarațiilor făcute de Brie pe la diverse conferințe de presă, declarații care au provocat toți fulgii de nea SJW sau anti SJW, care acum amenință filmul cu boicotul. Facă ce o vrea, filmele Marvel sunt sfinte pentru mine și o să fiu cu clopoței în coadă să văd pe fiecare în parte.

15 Martie

Faci sau Taci

Gen: Comedie
Regie: Iura Luncaşu
Distribuţie: Augustin Viziru, Levent Sali, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Horia Brenciu
Durată: ?
Despre ce e?: „Faci sau taci” aduce în prim plan reţelele de traficanţi de carne vie, care de această dată au căpătat proporţii îngrijorătoare. O grupare atipică, fără nume, fără identitate, activează în România şi serveşte ţările vecine. Nimic amuzant până aici. Dar atunci când câţiva funcţionari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia? – preluat cinemagia.ro


The Queen’s Corgi

Gen: Animație
Regie: Ben Stassen
Distribuţie: Julie Walters, Sheridan Smith, Ray Winstone, Jack Whitehall, Matt Lucas
Durată: 92 minute
Despre ce e?: Rex este cel mai îndrăgit dintre cățeii Corgi ai reginei Angliei, dar el se pierde și acuma va trebui să își regăsească drumul spre palat, înfruntând diverse dificultăți.
O să îmi placă?: Jur că plotul sună deja a A Dog’s Way Home. E singura animație mai acătării la care vă puteți duce copii luna asta așa că, poate vi plantați acolo până mergeți să serviți o cafea sau un ceai la mall-ul vostru local sau de ce nu, un prânz delicios.

22 Martie

Us

Gen: Horror
Regie: Jordan Peele
Distribuţie: Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker
Durată: 120 minute
Despre ce e?: Ceea ce începe ca un weekend idilic pentru o familie de culoare, se transformă într-un adevărat coșmar atunci când la ușa lor sună o familie formată din copiile lor identice, însă mult mai înfricoșătoare.
O să îmi placă?: Absolut. La filmul ăsta mă gândesc și eu să mă duc cu toate ca doar trailerul este material generator de coșmaruri. Dar Jordan Peel, acest surprinzător regizor de horror social de actualitate, a dovedit cu Get Out că știe cum să te facă să te sperii și de la cele mai banale premise.

29 Martie

Dumbo

Gen: Fantezie
Regie: Tim Burton
Distribuţie: Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Eva Green, Alan Arkin
Durată: 130 minute
Despre ce e?: La un circ care se chinuia din punct de vedere financiar, se naște un elefant care are urechile mult prea mari, astfel încât el devenise ținta ironiilor și crudităților celor din jur. Dar când lumea descoperă că de fapt acesta posedă abilitatea magică de a zbura, personaje dubioase intervin pentru a-și promova propriile interese.
O să îmi placă?: Pregătiți-vă batistele pentru că vă așteaptă o boceală pe cinste cu acest film. Probabil o să vedeți în sală atât copii cât și adulți făcând același lucru dar nu vă panicați, e doar Tim Burton la timona unuia dintre cele mai triste povești Disney create vreodată.


The Man Who Killed Don Quixote

Gen: Aventură, Comedie, Dramă
Regie: Terry Gilliam
Distribuţie: Adam Driver, Jonathan Pryce, Stellan Skarsgård, Olga Kurylenko, Joana Ribeiro
Durată: 132 minute
Despre ce e?: Toby, un creator de reclame, devine prin într-o lume fantastică atunci când un pantofar bătrân și țicnit îl confundă cu Sancho Panza, cei doi pornind în diverse aventuri.
O să îmi placă?: Nu am mai văzut un film d-a lui Terry Gilliam de foarte multă vreme așa că salut această revenire și o să mă prezint la cinema să vizionez ceea ce cu siguranță o să fie un spectacol bizar de cea mai bună calitate.


The Beach Bum

Gen: Comedie
Regie: Harmony Korine
Distribuţie: Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Jimmy Buffett, Leah Van Dale, Zac Efron, Martin Lawrence, Jonah Hill
Durată: 95 minute
Despre ce e?: Un poet al plajei, Moondog, mereu drogat, își trăiește viața conform propriilor reguli.
O să îmi placă?: Aproape toată lumea care a văzut trailerul sau a citit ceva despre acest film l-a comparat automat cu The Big Lebovski, ceea ce constituie primul plus al filmului. Distribuția excepțională și faptul că încă nu îmi e clar despre ce va fi vorba în film, mă fac și mai curios să îl văd.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.