Loading...
John Wick - Chapter 2 (2017)

Filmele lunii Februarie 2017

by Adrian Solomon, februarie 5, 2017

Noi apariții

03 Februarie

Resident Evil: The Final Chapter

Gen: Acțiune, Horror
Regie: Paul W. S. Anderson
Distribuţie: Milla Jovovich, Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, William Levy, Iain Glen
Durată: 106 minute
Despre ce e?:
Continuare directă a evenimentelor din ”Resident Evil: Retribution”, poveste o regăsește pe Alice trădată de Wesker în Washington DC, iar umanitatea se apropie de ultima suflare. Alice se vede nevoită să se întoarcă în locul de unde a început coșmarul, și anume în laboratoarele din Raccoon City, unde corporația Umbrella își adună forțele pentru un ultim asalt împotriva supraviețuitorilor.
O să îmi placă?: Personal nu am mai urmărit de multă vreme aceste filme, dar fanii seriei s-ar putea să fie încântați de acest ultim capitol.


Gold

Gen: Dramă, Aventură
Regie: Stephen Gaghan
Durată: 120 minute
Distribuţie: Matthew McConaughey, Édgar Ramírez, Bryce Dallas Howard, Corey Stoll, Toby Kebbell, Craig T. Nelson, Stacy Keach, Bruce Greenwood
Despre ce e?: Povestea unui negustor ghinionist, care, inspirat de o viziune, face echipă cu un geolog pentru a găsi aur în îndepărtata Indonezia. În calea lor vor apărea atât localii cât și diverși agenți guvernamentali.
O să îmi placă?: Criticii îi laudă prestația lui Matthew McConaughey dar o consideră doar o bucățică mică într-o grămadă mare de evenimente dezorganizate.


Surf’s Up 2 – WaveMania

Gen: Animație
Regie: Henry Yu
Distribuţie: Jeremy Shada, Melissa Sturm
Durată: 84 minute
Despre ce e?: Cody Maverick, Chicken Joe și Lani Aliikai face echipă cu Hang 5 în călătoria de descoperire a unui loc de surf misterios. Este o colaborare cu studiourile WWE
O să îmi placă?: O animație bună pentru copii cărora, poate, le place și wrestlingul, deoarece echipa Hang 5 este compusă din vocile unor personalități din universul WWE precum Vince McMahon, The Undertaker, John Cena, Triple H, Michael Cole și Paige. Nu am văzut nici primul film așa că mai multe nu am ce să zic aici. Pentru copii.


The Space Between Us

Gen: Romantic, SF
Regie: Peter Chelsom
Distribuţie: Asa Butterfield, Britt Robertson, Gary Oldman, Carla Gugino
Durată: 121 minute
Despre ce e?: Primul om născut pe Marte, călătorește pe Pământ pentru a vedea prin proprii săi ochi minunile planetei. Astfel, alături de o fată isteață și descurcăreață, cei doi pornesc într-o călători de cunoaștere și descoperire a locului de unde a provenit.
O să îmi placă?: Film romantic, cu tineri frumoși, cu siguranță va atrage o parte bună din public. Prea multe nu știu încă despre film, decât ce am văzut din trailer dar îmi place de Asa Butterfield, pe care personal îl consider unul dintre cei mai talentați tineri actori din noul val.


10 Februarie

The LEGO Batman MovieThe LEGO Batman Movie (2017)

Gen: Animație
Regie: Chris McKay
Distribuţie: Will Arnett, Zach Galifianakis, Michael Cera, Rosario Dawson, Ralph Fiennes
Durată: 104 minute
Despre ce e?: Pe lângă datoria sa ca protector din umbră a orașului Gotham, Bruce Wayne – Batman, se vede nevoit să aibă grijă și de un copil orfan.
O să îmi placă?: După succesul răsunător al filmului The Lego Movie, studiourile Warner Brothers au realizat că șed pe o mină de aur și că au posibilitatea să scoată mult mai mult din această franciză. Dacă va fi și jumate pe cât de bun a fost primul film, The LEGO Batman Movie are toate șansele să fie filmul lunii Februarie.


Fifty Shades DarkerFifty Shades Darker (2017)

Gen: Erotic Romantic Drama
Regie: James Foley
Distribuţie: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Luke Grimes, Eloise Mumford, Max Martini
Durată: 118 minute
Despre ce e?: Ana încearcă să își revină după relația cu Christian dar odată cu apariția acestuia din nou în peisaj și reluarea legăturii amoroase dintre cei doi, demonii din trecutul lui Christian amenință pe cei doi.
O să îmi placă?: Recunosc din capul locului, am băgat acest film doar pentru că știu că s-ar putea să atragă ceva oameni, dar personal nu gust asemenea mercantilism. Provenit dintr-un fan-fiction Twilight, iată că atunci când ficțiunea învinge realitatea, avem parte de asemenea producții.


17 Februarie

John Wick: Chapter 2

Gen: Acțiune
Regie: Chris Wedge
Distribuţie: Lucas Till, Jane Levy, Amy Ryan, Rob Lowe, Danny Glover, Barry Pepper, Holt McCallany
Durată: 118 minute
Despre ce e?: După evenimentele din primul capitol, dacă tot doresc producătorii să mulgă vaca până la capăt, atunci e de bun simț că s-au decis să le numească în acest fel, John Wick se vede nevoit să iasă din pensie și să împrăștie creiere de mafioți încă odată. De data asta, el se întoarce să plătească o datorie veche ce o avea față de un prieten, doar pentru a descoperi că pe viața lui s-a pus o recompensă uriașă.
O să îmi placă?: Prima parte a fost neașteptat de bună, reînvigorând genul filmelor de acțiune și cariera lui Keanu Reeves.


A Cure for Wellness

Gen: Thriller, Suspans
Regie: Gore Verbinski
Distribuţie: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth
Durată: 146 minute
Despre ce e?: Un tânăr executiv, plin de ambiție, este trimis în Alpii elvețieni pentru a recupera pe șeful companiei unde este angajat. Se presupune că acesta ar fi la o stațiune de tratament iar tânărul se vede nevoit a o găsi pentru a-și îndeplini misiunea. Odată ajuns acoo însă, acesta descoperă că nimic nu este ceea ce crede.
O să îmi placă?: Un thriller interesant care m-a prins din trailer încă și a reușit să mă facă interesat fără a-mi da cu spoilere așa cum o fac majoritatea în ziua de azi. Dacă a reușit acest lucru înseamnă că și filmul trebuie să fie bun măcar un pic. Și în plus Dane DeHaan prinde roluri destul de bune în ultima vreme.


RingsRings (2017)

Gen: Horror
Regie: F. Javier Gutiérrez
Distribuţie: Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan, Vincent D’Onofrio
Durată: 102 minute
Despre ce e?: Caseta bântuită își face din nou apariția, luând mai multe vieți ca niciodată. O fată aflată și ea sub acest blestem, primește viziuni suplimentare care duc spre o descoperire majoră din trecutul fantomei. Să fie unealta perfectă pentru a o învinge?
O să îmi placă?: Așa cum spun în fiecare lună avem de a face cu obligatoriul film de groază al lunii respective sau mai bine zis #OBLIGATORIULFILMDEGROAZĂALLUNIIRESPECTIVE. De data asta iată că vine rândul celei de-a treia părți din coșmarul numit The Ring, care vine cu noi apariții demonice, cu noi blesteme și cu extra victime.


24 Februarie

A Monster CallsA Monster Calls (2016)

Gen: Dramă, Fantasy
Regie: J. A. Bayona
Distribuţie: Sigourney Weaver, Felicity Jones, Toby Kebbell, Lewis MacDougall, Liam Neeson
Durată: 108 minute
Despre ce e?: Connor este un băiețel a cărui mamă este bolnavă în stadiu terminal de cancer. Într-o noapte, la ora 12.07, un monstru cu înfățișare de copac, îl vizitează pe băiat și îi propune să îi spună trei povești în schimbul poveștii sale. Astfel, noapte de noapte cei doi se întâlnesc, acest lucru ajutându-l pe băiat în legătură cu boala mamei sale.
O să îmi placă?: Filmul, deja lansat în afară, încă de anul trecut, a fost primit în mod pozitiv de critici, chiar dacă la capitolul încasări, acesta s-a dovedit a fi un eșec usturător.


Rock Dog

Gen: Animație
Regie: Ash Brannon
Distribuţie: Luke Wilson, Eddie Izzard, J. K. Simmons, Lewis Black, Kenan Thompson, Mae Whitman, Jorge Garcia, Matt Dillon, Sam Elliott
Durată: 80 minute
Despre ce e?: Un câine Tibetan Mastiff, crescut în Himalaya pentru a fi câine de pază, are cu totul și cu totul alte planuri pentru viitorul său, el dorește să devină un cântăreț. Și când un radio cade din cer, acest lucru îl face să se ia și să plece în marele oraș, unde o serie neașteptată de evenimente va fi pusă în mișcare.
O să îmi placă?: Film de copii. Mi se pare pandering către populația chinezească și cam atât. Și grafica este destul de limitată.


T2: TrainspottingT2 Trainspotting (2017)

Gen: Comedie, Dramă
Regie: Danny Boyle
Distribuţie: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller, Robert Carlyle
Durată: 117 minute
Despre ce e?: Iată că au trecut 20 de ani de la evenimentele primului film și acuma cu Franco în pușcărie, Mark Renton se întoarce și adună din nou gașca din prima parte. Dar când Franco scapă din pușcărie, Mark se va găsi pus în postura neplăcută de a da ochii cu partenerul pe care l-a trădat cu mulți ani în urmă.
O să îmi placă?: Danny Boyle face filme bune, asta se știe. Chiar dacă nu am înțeles prea multe din prima parte, datorită faptului că l-am văzut fără subtitrări și accentul m-a terminat, am rămas cu o impresie plăcută în urma vizionării acelei părți. Sper ca și acuma să se repete aceeași poveste. Și să nu uităm: Choose Life!


Fist FightFist Fight (2017)

Gen: Comedie
Regie: Richie Keen
Distribuţie: Ice Cube, Charlie Day, Christina Hendricks, Dennis Haysbert, Tracy Morgan
Durată: 91 minute
Despre ce e?: După ce proful de engleză Andy Campbell îl pârăște la director pe colegul său violent, Ron Strickland, acesta din urmă îl provoacă la o bătaie în curtea școlii, lucru ce devine viral în scurt timp și mobilizează toată școala.
O să îmi placă?: Chiar dacă nu mă dau în vânt după Ice Cube acesta a făcut destul de multe comedii la vremea sa, iar Charlie Day este unul dintre cei mai amuzanți actori din prezent. Și pentru că trailerul a făcut ca sala de cinema să izbucnească în hohote de râs, o să îi fac o vizită când apare.


No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.