Loading...
Filmele lunii Iulie 2019

Filmele lunii Iulie 2019

by Adrian Solomon, iulie 5, 2019

05 Iulie

Spider-Man: Far from Home

Gen: MCU, Super-eroi
Regie: Jon Watts
Distribuţie: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Zendaya, Cobie Smulders, Jon Favreau, J. B. Smoove, Jacob Batalon, Martin Starr, Marisa Tomei, Jake Gyllenhaal
Durată: 129 minute
Despre ce e?: Peter Parker se simte sufocat de viața de erou și decidă că e timpul pentru o pauză, profitând de o vacanță școlară în Europa, unde merge alături de colegii săi. Doar că Nick Fury are alte planuri și îl târâie pe tânărul erou într-o nouă aventură.
O să îmi placă?: Aproape sigur da. Aflăm cum e viața după evenimentele din Endgame și, dacă suntem norocoși, ce ne plănuiește Marvel în Phase 4.

12 Iulie

Annabelle Comes Home

Gen: Horror
Regie: Gary Dauberman
Distribuţie: Mckenna Grace, Madison Iseman, Katie Sarife, Vera Farmiga, Patrick Wilson
Durată: 106 minute
Despre ce e?: În timp ce veghează copilul soților Warren, o babysitteră și prietenul ei readuc la viață păpușa demonică, invitând un nou coșmar asupra omenirii.
O să îmi placă?: Trebuie să recunosc, nu îmi pasă cât negru sub unghie de universul Conjuring, cu atât mai puțin de păpușa demonică și de toți retardații care o trezesc film de film. Dar, recunosc că această franciză își are numărul ei de susținători pe care îi invit să vizioneze ultima parte.


Stuber

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Michael Dowse
Distribuţie: Kumail Nanjiani, Dave Bautista, Iko Uwais, Natalie Morales, Betty Gilpin, Jimmy Tatro, Mira Sorvino, Karen Gillan
Durată: 105 minute
Despre ce e?: Stu, un șofer de Uber manierat, este atras într-o noapte de pomină din momentul în care acceptă cursa unui detectiv aflat pe urmele unui periculos ucigaș de polițiști.
O să îmi placă?: Timingul comedic a lui Kumail Nanjiani cuplat cu statura impozantă a lui Dave Bautista, care ne-a demonstrat în mai multe rânduri că este un actor destul de bun, fac din Stuber unul din filmele care cu siguranță ne vor pune un zâmbet pe față vara asta.


Yesterday

Gen: Comedie Romantică, Musical
Regie: Danny Boyle
Distribuţie: Himesh Patel, Lily James, Ed Sheeran, Kate McKinnon
Durată: 116 minute
Despre ce e?: În urma unui accident misterios, tânărul compozitor Jack Malik se trezește într-o lume în care trupa Beatles nu a existat, el fiind singurul care știe de ei, devenind astfel faimos reproducându-le hiturile.
O să îmi placă?: Danny Boyle profită de boom-ul lansat de Bohemian Rhapsody, și vine cu propria sa odă pentru o trupă celebră, The Beatles, schimbând un pic formula și livrând o propunere foarte interesantă. Bine, și simplul fapt că e film Boyle ar trebui să ne facă să mergem să vizionăm Yesterday.

19 Iulie

The Lion King

Gen: Animație
Regie: Jon Favreau
Distribuţie: Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Alfre Woodard, Billy Eichner, John Kani, John Oliver, Beyoncé Knowles-Carter, James Earl Jones
Durată: 118 minute
Despre ce e?: Simba este un pui de leu ce își idolatrizează tatăl, până acesta este ucis de fratele său gelos iar el trebuie să fugă departe de regatul său.
O să îmi placă?: Jon Favreau a dovedit deja cu Jungle Book că știe să facă o adaptare reușită a clasicelor animații Disney iar distribuția și efectele promit un nou succes.


Anna

Gen: Acțiune
Regie: Luc Besson
Distribuţie: Sasha Luss, Luke Evans, Cillian Murphy, Helen Mirren
Durată: 118 minute
Despre ce e?: O tânără frumoasă dar fără rost în viață devine un agent al KGB.
O să îmi placă?: Trebuie să admit, trailerul nu îmi inspiră mare încredere, la fel cum nici filmele lui Luc Besson din ultima vreme nu au mai fost ce erau pe vremuri. De altfel, întregul plot al filmului e decupat din Nikita așa că, poate ar fi mai bine să vizionăm originalul. Poate și faptul că avem o actriță netestată, provenită din lumea modei mă face să am emoții pentru acest titlu.

26 Iulie

Crawl

Gen: Horror
Regie: Alexandre Aja
Distribuţie: Kaya Scodelario, Barry Pepper
Durată: 87 minute
Despre ce e?: În timpul unui uragan de categoria 5, o tânără din Florida decide să ignore avertismentele de evacuare a orașului și merge să își salveze tatăl, neștiind că aligatori imenși au transformat orașul într-un loc de vânătoare.
O să îmi placă?: Un horror cu animale ca pe vremea lui Jaws? Crawl pare promițător în acest sens, fiind bine executat.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.