Loading...
Filmele lunii Iunie 2017

Filmele lunii Iunie 2017

by Adrian Solomon, iunie 1, 2017

Noi apariții

Iată că am ajuns la jumătatea anului și sezonul estival ne bate la ușă. Imediat începem și vacanța așa că ar fi bine să aruncăm un ochi peste oferta cu care ne vor îmbia cinematografele. Dacă filmele din luna mai au fost ca un duș scoțian, unele bune altele proaste, sperăm ca iunie să nu dezamăgească așa de tare.

02 Iunie

Wonder WomanWonder Woman

Gen: DCU, Super-eroi, Acțiune
Regie: Patty Jenkins
Distribuţie: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya
Durată: 141 minute
Despre ce e?:
Filmul explorează originea Dianei din Temyscira, cea care avea să devină cunoscută lumii drept Wonder Woman. Ea face parte din tribul amazoanelor, și primu contact cu lumea externă îl are atunci când îl salvează de la înec pe pilotul/spion Steve Trevor. După ce părăsește insula, Diana va fi atrasă în conflictul global numit Primul Război Mondial.
O să îmi placă?: DC nu avea voie să dea greș cu acest film, în special după ce ultimele filme scoase au adunat atâtea critici. Iată că numirea lui Patty Jenkins la cârma acestui film a fost o mișcare extrem de inspirată, iar primele reacții la film sunt unanim pozitive.


BaywatchBaywatch

Gen: Comedie, Acțiune
Regie: Seth Gordon
Distribuţie: Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Ilfenesh Hadera
Durată: 116 minute
Despre ce e?: Tânărul Brody, un fost înotător de elită care are un obicei de a voma din te miri ce (și o să o facă destul de des) se alătură patrulei de salvamari condusă de Mitch și în curând devin implicați într-un caz de droguri.
O să îmi placă?: Hai să fim serioși pentru un minut. Ce ne aducem noi aminte din acest serial? Cu siguranță nu plotul incredibil de complex sau personajele memorabile. Tot ce îmi aduc aminte este David Haselhoff cu pieptul său păros uitându-se prin binoclu la noi, spectatorii și sânii lui Pamela gata să sară din costumele prea strânse ale sirenelor salvamar. Filmul e foarte slab, într-atât încât nici Dwayne ”The Rock” Johnson – the Franchise Viagra, nu are vreun efect.


09 Iunie

The Mummy

Gen: Horror, Acțiune, Aventură
Regie: Alex Kurtzman
Distribuţie: Tom Cruise, Annabelle Wallis, Sofia Boutella, Jake Johnson, Courtney B. Vance, Marwan Kenzari, Russell Crowe
Durată: 107 minute
Despre ce e?: O prințesă antică, este readusă la viață în era modernă după ce a fost găsită sub nisipurile din deșertul african. Odată cu ea apar și orori nemaiîntâlnite de umanitate până acuma.
O să îmi placă?: După excelentul Mumia din 99 cu Brendan Fraser în rol principal și seria de filme ce i-a urmat, iată că seria este restartată din nou, acest film dorind a fi primul dintr-un univers comun produs de studiourile Universal, care va conține filme cu toți monștrii săi clasici, intitulat Dark Universe. Poate va fi bun, poate va fi rău, ce știm sigur este că în încercarea de a porni cât mai bine, studiourile au reușit să atragă nume sonore în distribuția Mumiei.


16 Iunie

Rough NightRough Night

Gen: Comedie
Regie: Lucia Aniello
Distribuţie: Scarlett Johansson, Zoë Kravitz, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer, Paul W. Downs
Durată: 101 minute
Despre ce e?: Cinci prietene din liceu se reunesc după zece ani, pentru o petrecere a burlăcițelor în Hawai, cu ocazia căsătoriei uneia dintre ele. Striperul angajat moare în timpul serii astfel ele vor fi nevoite să facă front comun pentru a scăpa de acuzații.
O să îmi placă?: Impresia ce mi-a lăsat-o trailerul este aceea că acest filme se vrea sa fi un Hangover cu femei, pentru că tot sunt la modă aceste reboots. Chiar dacă Jillian Bell mă seacă la culme, părându-mi-se una dintre cele mai scârboase exemplare feminine de pe planetă, poate filmul va reuși să își canalizeze esența de Weekend at Bernie’s și va ieși ceva interesant.


Cars 3Cars 3

Gen: Animație
Regie: Brian Fee
Distribuţie: Owen Wilson, Cristela Alonzo, Armie Hammer, Larry the Cable Guy, Bonnie Hunt
Durată: 109 minute
Despre ce e?: Lightning McQueen se vede pus în dificila postură de a se retrage din cariera sa de mașină de curse, deoarece face față tot mai greu noii generații de mașini dar și pentru că a suferit un accident cumplit. Dornic să demonstreze că încă mai poate concura, el decide să se antreneze alături de tehniciana Cruz Ramirez, pentru a putea participa în faimoasa cursă Florida 500.
O să îmi placă?: Studiourile Pixar nu mai au nevoie de nici o introducere, ele reușind să facă în general sequels foarte bune. După teaserul destul de sumbru care ne-a fost servit anul trecut, Cars 3 cu siguranță a captat atenția lumii.


23 Iunie

Transformers: The Last Knight

Gen: Acțiune, S.F.
Regie: Michael Bay
Distribuţie: Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Isabela Moner, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Laura Haddoc
Durată: ? minute
Despre ce e?: Cavaleri din epoca medievală, roboți dragoni zburători, naziști, un Optimus Prime plutind ruginit prin spațiu, Pământul sub stare de alertă, roboți invadatori, Mark Wahlberg în acțiune, explozii, explozii, și mai multe explozii, Optimus Prime revine ca personaj negativ…creierul cere pauză, standy …. windows is shutting down.
O să îmi placă?: Așa cum am zis mai sus, nu aștept nimic de la filmul ăsta, consider că franciza ar fi trebuit terminată de multă vreme dar ce să îi faci dacă oamenii încă îți cumpără rahatul. Și cică ni se mai pregătesc încă vreo 10 filme. Ferească Dumnezeu!


Once Upon a Time in VeniceOnce Upon a Time in Venice

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Mark și Robb Cullen
Distribuţie: Bruce Willis, Jason Momoa, John Goodman, Thomas Middleditch, Famke Janssen, Adam Goldberg, Christopher McDonald, Stephanie Sigman, Wood Harris
Durată: ? minute
Despre ce e?: O gașcă de răufăcători îi răpește câinele detectivului privat Steve Ford. Pentru a-l recupera, acesta se vede nevoit să întreprindă o serie de investigații pentru aceștia.
O să îmi placă?: Măi, parcă răufăcătorii ăștia nu au altceva mai bun de făcut decât să se ia de câinii celor mai periculoși oameni de acțiune. Poate de ar fi vizionat John Wick ar fi știut mai bine.


30 Iunie

Despicable Me 3Despicable Me 3

Gen: Animație
Regie: Pierre Coffin și Kyle Balda
Distribuţie: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker
Durată: 90 minute
Despre ce e?: Gru, în tentativa de a deveni un om bun, îl înfruntă pe fostul copil vedetă Balthazar Bratt, actualmente adult obsedat de rolul avut de el prin anii 80. Maai mult, Gru este reunit cu Dru, fratele său dispărut de mult, care este mai realizat decât Gru, având și mai mult păr, șarm și o mai bună dispoziție generală, care dorește să îl convingă pe Gru să i se alăture pentru o ultimă tâlhărie, și anume să fure diamantul furat de Bratt.
O să îmi placă?: Fabrica de minioni lovește din nou. Și cum nu ar lovi, când lumea, de la mici la mari, sunt în limbă după aceste supozitoare galbene ambulante.


Baby DriverBaby Driver

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Edgar Wright
Distribuţie: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Eiza González, Jon Hamm, Jamie Foxx
Durată: 113 minute
Despre ce e?: Baby este un tânăr șofer talentat, folosit pentru diverse jafuri. El își întâlnește fata viselor și astfel Baby zărește șansa de a ieși din lumea crimei. Dar ultima sa lovitură este alături de un echipaj periculos, care îi va pune în pericol viața, iubita și șansele sale de libertate.
O să îmi placă?: În caz că nu v-ați prin până acuma din articolele mele, unde am avut ocazia am lăudat munca lui Edgar Wright, fapt pentru care, sunt foarte nerăbdător în privința acestui titlu care cred că nu va dezamăgi.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.