Loading...
Filmele lunii August 2018

Filmele lunii August 2018

by Adrian Solomon, august 2, 2018

03 August

Mission Impossible: FalloutMission: Impossible - Fallout (2018)

Gen: Acțiune, Thriller, Spionaj
Regie: Christopher McQuarrie
Distribuţie: Tom Cruise, Henry Cavill, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Sean Harris, Angela Bassett, Michelle Monaghan, Alec Baldwin
Durată: 147 minute
Despre ce e?: După ce o misiune merge extrem de prost pentru agenții IMF, Ethan Hunt se trezește monitorizat îndeaproape de un agent CIA în timp ce acesta trebuie să recupereze un transport de plutoniu furat.
O să îmi placă?:Chiar dacă până la momentul lansării, tot ce se știa era legat de scandalul mustății lui Cavill, filmul a atras atenția tuturor pasionaților de acțiune, odată ce a fost lansat, fiind unul dintre cele mai bune de acest gen din ultima vreme.


Christopher Robin

Gen: Family
Regie: Marc Forster
Distribuţie: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Jim Cummings, Brad Garrett
Durată: 104 minute
Despre ce e?: Christopher Robin, acum un adult care lucrează pentru a-și întreține familia, își reîntâlnește prietenii din copilărie, Winnie the Pooh și întreaga șleahtă de animăluțe care îl fac să redescopere secretul bucuriei.
O să îmi placă?: După succesul nescontat avut de Paddington, poate și adaptarea mai vechilor filme cu Winnie the Pooh se va adăuga la lista ursuleților drăgălași. Subiectul este fumat de multă vreme, fiind făcut deja în Hook, iar Disney cu adaptările animațiilor sale începe să arate că a rămas fără idei.

10 August

The Darkest MindsThe Darkest Minds (2018)

Gen: Thriller, S.F.
Regie: Jennifer Yuh Nelson
Distribuţie: Amandla Stenberg, Mandy Moore, Gwendoline Christie
Durată: 105 minute
Despre ce e?: 2 % din adolescenții lumii rămân în viață după ce o pandemie omoară marea majoritate. Cei rămași în viață descoperă diverse super-puteri iar guvernul începe să îi bage în tabere speciale pentru a se folosi de puterile lor.
O să îmi placă?: Un film destinat adolescenților, care vine pentru a suplini golul lăsat de toate franchizele care s-au terminat – Divergent, Hunger Games, The Maze Runner.


The MegThe Meg (2018)

Gen: Horror
Regie: Jon Turteltaub
Distribuţie: Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Cliff Curtis
Durată: 115 minute
Despre ce e?: Un rechin de 22 de metri, specie Megalodon, considerată a fi preistorică și de mult dispărută, atacă un submersibil lângă coasta chineză. Un scafandru, Jonas Taylor, care a mai avut de a face cu acest rechin, este chemat pentru a ajuta echipajul și pentru a-i aduce la suprafață în siguranță.
O să îmi placă?: Jason Statham iai un rechin de 22 de metri la pumni? Ce nu e e plăcut? Cred că filmul o să ofere suficiente sperieturi din partea rechinului așa cum Jaws și The Shallows au reușit să evoce.

17 August

Teen Titans Go! To the Movies

Gen: Animație
Regie: Peter Rida Michail, Aaron Horvath
Distribuţie: Greg Cipes, Scott Menville, Khary Payton, Tara Strong, Hynden Walch, Will Arnett, Kristen Bell
Durată: 88 minute
Despre ce e?: Umiliți de faptul că nu există un film despre ei, astfel nimeni nu știe cine sunt, Titanii pornesc spre Hollywood pentru a-și face dreptate dar pentru asta, au nevoie de un inamic, iar acest inamic va fi Slade Wilson – Deathstroke.
O să îmi placă?: Având în vedere că acțiunea se desfășoară prin sezonul cinci al serialului TV omonim, ar i bine măcar să fiți familiarizați cu personajele și cu serialul în general. Nefiind fan al nici unei iterații, nu prea știu ce părere să am la adresa acestui film dar, în special pentru fani, bănuiesc că filmul trebuie încercat.


The Spy Who Dumped MeThe Spy Who Dumped Me (2018)

Gen: Comedie, Acțiune
Regie: Susanna Fogel
Distribuţie: Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan
Durată: 117 minute
Despre ce e?: O tânără care experimentează o despărțire cu cântec și cea mai bună prietenă a ei, află că fostul acesteia era de fapt spion și ele au devenit implicate într-o conspirație internațională.
O să îmi placă?: Ah Mila Kunis, pe vremuri erai muza mea de inspirație dar ce decizii stupide de roluri ai avut în ultima vreme, nu cred că ceva ar putea ierta vreodată Jupiter Ascending. Probabil o să vizionez filmul pe un mediu mai digital când o să apară dar dacă vreți o comedie ușoară, de sezon, poate merge și filmul ăsta.

24 August

AlphaAlpha (2018)

Gen: Aventură
Regie: Albert Hughes
Distribuţie: Kodi Smit-McPhee, Jóhannes Haukur Jóhanness
Durată: 97 minute
Despre ce e?: Un tânăr vânător, aflat la prima partidă de vânătoare alături de tribul său, este rănit și abandonat. Reușind să supraviețuiască și domesticind un lup exilat din haita sa, cei doi leagă o strânsă relație de prietenie
O să îmi placă?: Inițial filmul trebuia să fie numit The Solutrean și urma să apară în 15 septembrie, 2017. A fost mutat apoi pe 2 martie 2018 pentru ca mai apoi să fie mutat pe 14 septembrie 2018 iar în cele din urmă studiourile să cadă de acord asupra datei de 17 august 2018 (data lansare SUA). Acest lucru îmi spune că vor fi probleme cu filmul iar că studiourile sunt nesigure în produsul lor.

 

31 August

Slender ManSlender Man (2018)

Gen: Horror
Regie: Sylvain White
Distribuţie: Joey King, Julia Goldani Telles, Jaz Sinclair, Annalise Basso, Javier Botet
Durată: 93 minute
Despre ce e?: Un grup de tinere încearcă să investigheze misterul dispariției unei prietene d-a lor, doar pentru a fi la rândul lor bântuite de înfricoșătorul Slender Man.
O să îmi placă?: Slender Man este o creație originală a internetului, provenind din cele mai întunecate cotloane ale imaginației adolescentine. Conceput ca o legendă urbană, acest personaj a devenit viral în scurtă vreme, pentru ca mai apoi să primească și 2 jocuri cu numele său atașat. Bănuiesc ca filmul va fi slab dar vorba ceea – obligatoriul film de groază al lunii.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.