Loading...
Filmele lunii Noiembrie 2017

Filmele lunii Noiembrie 2017

by Adrian Solomon, noiembrie 1, 2017

03 Noiembrie

SuburbiconSuburbicon

Gen: Crime-drama, Comedie
Regie: George Clooney
Distribuţie: Matt Damon, Julianne Moore, Noah Jupe, Oscar Isaac
Durată: 105 minute
Despre ce e?: Suburbicon este o comunitate idilică, liniștită, cu case ieftine și oameni cumsecade – locul perfect unde să îți crești copii. Familie Lodge pare a fi una dintre aceste familii dar după ce tatăl, Gardner Lodge intră în necaz cu mafia, realitatea la care se trezesc aceștia este una îngrijorătoare, plină de înșelăciuni, trădări și violență.
O să îmi placă?: Frații Coen au scris scenariul acestui film dar de obicei, atât timp cât nu sunt ei regizorii, aceste filme au ghinionul de a fi teribile. Aparent așa este și în cazul de față.


Beyond Skyline

Gen: Acțiune, S.F.
Regie: Liam O’Donnell
Distribuţie: Frank Grillo, Bojana Novakovic, Callan Mulvey, Iko Uwais, Yayan Ruhian, Betty Gabriel, Antonio Fargas
Durată: ?
Despre ce e?: Populația pământului este aspirată de pe fața pământului de către invadatorii extratereștrii. Printre puținii rămași pe pământ, detectivul Mark Corley împreună cu alți supraviețuitori, pun la cale un plan pentru a salva planeta.
O să îmi placă?: Sincer filmul pare o prostie și singura chestie ce mă atrage este prezența lui Iko Urwais. Ah și este aparent un sequel la alt film obscur Skyline.


Happy Death DayHappy Death Day

Gen: Horror
Regie: Christopher B. Landon
Distribuţie: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Rachel Matthews, Charles Aitken
Durată: 96 min.
Despre ce e?: O studentă este forțată să retrăiască ziua în care omorâtă până când va afla identitatea celui care o tot omoară.
O să îmi placă?: Putem zice că avem de a face cu Groundhog Day, varianta slasher horror. Filmul a primit multe laude până acuma, are un scor decent pe site-urile de specialitate și este apreciat în special pentru scenariul bun și performanța actriței în rol principal, Jessica Rothe.

10 Noiembrie

Daddy’s Home 2

Gen: Comedie
Regie: Sean Anders
Distribuţie: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini, John Cena, John Lithgow, Mel Gibson
Durată: 100 min.
Despre ce e?: După ce s-au certat în primul film, Brad și Dusty sunt prieteni mari. Dar probleme îi regăsesc pe cei doi, sub forma părinților lor, care vin să locuiască cu ei de prilejul sărbătorilor. Pe lângă asta, Dusty are probleme și cu tatăl vitreg al fiului său.
O să îmi placă?: Întotdeauna mă bucur să îl văd pe Mel Gibson într-un film și de data asta este acompaniat de nume sonore în lumea comediilor.

17 Noiembrie

Hawaii

Gen: Dramă
Regie: Jesús del Cerro
Distribuţie: Dragoș Bucur, Andi Vasluianu, Rodica Lazăr, Cristina Flutur
Durată: ?
Despre ce e?: Conform Cinemagia: „Jesús del Cerro ne prezintă Hawaii, o poveste despre cum să ajungi la o moștenire de 3 milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deținut în casă era motiv să-ți pierzi libertatea pe viață. Hawaii este un film de acțiune, despre dragoste, dar și despre bani cu care îți poți cumpăra dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit.”
O să îmi placă?: Film românesc pe lista de recomandări. WoW


Justice LeagueJustice League

Gen: Super-eroi, Acțiune
Regie: Zack Snyder
Distribuţie: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J. K. Simmons, Ciarán Hinds
Durată: 121 min.
Despre ce e?: Luni după evenimentele din Batman v Superman și inspirați de sacrificiul lui Superman pentru umanitate, Batman și Wonder Woman adună o echipă de super-oameni ce constă din The Flash, Aquaman și Cyborg. Ei vor trebui să lupte împotriva lui Steppenwolf și a armatei sale de parademoni, ce caută trei artefacte extraterestre foarte puternice, ascunse pe pământ.
O să îmi placă?: Studiourile DC au prins un suflu nou odată cu succesul lui Wonder Woman așa că sper că o să mențină trendul ascendent și cu acest film.

24 Noiembrie

A Bad Mom’s Christmas

Gen: Comedie
Regie: Jon Lucas și Scott Moore
Distribuţie: Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Cheryl Hines, Christine Baranski, Susan Sarandon
Durată: 104 min.
Despre ce e?: Sub apreciatele și supra încărcatele mame Amy, Kiki și Carla sunt sătule de dificultățile întâmpinate zi de zi și de așteptările pe care lumea le are față de cea mai dificilă sărbătoare pentru o femeie – Crăciunul. Pe lângă toate astea, mamele lor vin în vizită ca să le facă viața și mai grea.
O să îmi placă?: Filmul ăsta pare o comedie banală, by the numbers dar am ajuns la sfârșitul lunii și abia am găsit câteva titluri interesante ce merită puse pe lista. Nu e cea mai bună lună pentru filme.


Murder on the Orient ExpressMurder on the Orient Express

Gen: Mister
Regie: Kenneth Branagh
Distribuţie: Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley
Durată: 114 min.
Despre ce e?: Aflat într-o excursie de plăcere la bordul legendarului tren Orient Express, faimosul detectiv Hercule Poirot încearcă să găsească puțină liniște între cazuri. În tren, acesta dă peste o adunătură pestriță de personaje, iar în curând, unul dintre acestea moare. Hercule se vede nevoit să dezlege acest mister, doar că din ce în ce mai multe dovezi indică la din ce în ce mai mulți suspecți.
O să îmi placă?: Povestea crimei din Orient Express a fost spusă de nenumărate ori, așa că dacă se va ține după povestea originală o să fie un pic greu să ne surprindă cu ceva. Totuși, sper că o sa fie ceva interesant.


Coco

Gen: Animație
Regie: Lee Unkrich
Distribuţie: Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Renée Victor, Ana Ofelia Murguia, Edward James Olmos
Durată: 109 min.
Despre ce e?: În ciuda interdicției din partea familiei de a avea ceva de a face cu muzica, Miguel visează să devină muzician precum idolul său Ernesto de la Cruz, un star de film și muzică, decedat. Disperat pentru a-și dovedi talentul, Miguel se va trezi în tărâmul morților, unde va porni într- aventură palpitantă pentru a desluși misterul familiei sale.
O să îmi placă?: Este film produs de Pixar așa că, aproape sigur, filmul va fi foarte bun.


No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.