Loading...

Filmele lunii Noiembrie 2018

by Adrian Solomon, noiembrie 3, 2018

02 Noiembrie

Bohemian Rhapsody

Gen: Biopic
Regie: Bryan Singer
Distribuţie: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Mike Myers
Durată: 134 minute
Despre ce e?: Povestea trupei Queen, de la fatidica întâlnire a lui Freddie Mercury cu trupa Smile până la miticul concert de pe Wembley.
O să îmi placă?: Cu siguranță. Cele două ore și un pic trec extrem de rapid iar performanța genialului Rami Malek te va ține lipit de scaun.


Goosebumps 2: Haunted Halloween

Gen: Comedie, Horror
Regie: Ari Sandel
Distribuţie: Madison Iseman, Jeremy Ray Taylor, Caleel Harris, Chris Parnell, Ken Jeong
Durată: 90 minute
Despre ce e?: Marioneta Slappy, antagonistul primei părți, este readus la realitate grație a doi pierde vară care găsesc o carte nepublicată a lui Stine. Acum, Sarah, Sonny și Sam se văd nevoiți să lucreze împreună pentru a opri o infestație de personaje de coșmar, dezlănțuite de Slappy exact de Halloween.
O să îmi placă?: Cel mai probabil nu. Prima parte a fost decentă dar asta s-a datorat în mare parte prezenței lui Jack Black.

09 Noiembrie

The Guilty

Gen: Thriller
Regie: Gustav Möller
Distribuţie: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Johan Olsen, Omar Shargawi, Katinka Evers-Jahnsen
Durată: 85 minute
Despre ce e?: Un ofițer de poliție intră într-o luptă contra-cronometru în momentul în care o femeie răpită sună la urgențe.
O să îmi placă?: Din toate recenziile reiese că ar fi un thriller solid, bine interpretat și cu o poveste ce va ține conectat pe tot parcursul filmului, așa că sunt șanse mari să ne placă. Cu siguranță în doi ani, Holywoodul îi va face un remake, așa că putem să ne tratăm cu originalul până atunci.


The Girl in the Spider’s Web

Gen: Crime Thriller
Regie: Fede Álvarez
Distribuţie: Claire Foy, Sverrir Gudnason, LaKeith Stanfield, Sylvia Hoeks, Stephen Merchant
Durată: 115 minute
Despre ce e?: Hackerița Lisbeth Salander și ziaristul Michael Blomkvist se trezesc implicați într-un complot internațional alături de niște spioni ruși, un geniu în matematică și un program AI foarte avansat.
O să îmi placă?: Mă îndoiesc că se vor ridica la calitatea producțiilor suedeze așa că nu prea știu ce să zic dacă vă va plăcea sau nu. Cert e că s-a renunțat la ordinea cărților și s-a făcut un soft reboot, preferându-se cea de-a patra carte pentru adaptare, cu regizor și actori noi.


Overlord

Gen: Horror, Război
Regie: Julius Avery
Distribuţie: Jovan Adepo, Wyatt Russell, Mathilde Ollivier, John Magaro, Gianny Taufer, Pilou Asbæk,Bokeem Woodbine
Durată: 110 minute
Despre ce e?: O unitate de parașutiști americani se trezesc prinși în spatele liniilor inamice, într-un sătuc unde care germanii efectuează expriemente monstruoase.
O să îmi placă?: JJ Abrams este producătorul acestui film, despre care s-a crezut la un moment dat că ar face parte din seria Cloverfield. Cât și dacă este adevărat, vom vedea pe 9 Noiembrie.

16 Noiembrie

Life Itself

Gen: Dramă, Dragoste
Regie: Dan Fogelman
Distribuţie: Oscar Isaac, Olivia Wilde, Mandy Patinkin, Olivia Cooke, Laia Costa, Annette Bening, Antonio Banderas
Durată: 117 minute
Despre ce e?: Foști colegi de universitate Will și Abby se îndrăgostesc, se căsătoresc și se pregătesc de venirea primului lor copil pe lume. Pe măsură ce povestea lor se desfășoară în New York, destinul îi va aduce în contact cu un grup de spanioli din Sevilia, grup ce include o tânără nefericită, un domn și nepoata sa și un moșier avut.
O să îmi placă?: Filmele romantice sunt pentru tine? Atunci DA!


Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Gen: Fantezie, Aventură
Regie: David Yates
Distribuţie: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Jude Law, Johnny Depp
Durată: 134 minute
Despre ce e?: Într-un efort de a-i dejuca planurile radicale ale lui Grindelwald, Albus Dumbeldore îi cere ajutorul fostului său elev Newt Scamander, care acceptă să îl ajute, nefiind conștient de pericolele care îl pândesc.
O să îmi placă?: Chiar dacă nu am fost complet impresionat de prima parte, mereu simt chemarea acestei lumi fantastice închipuită de J K Rawling, și trag nădejde că acest film va depăși scandalul iscat de distribuirea lui Depp.

23 Noiembrie

The Grinch

Gen: Animație
Regie: Scott Mosier, Yarrow Cheney
Distribuţie: Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Kenan Thompson, Cameron Seely, Angela Lansbury
Durată: 86 minute
Despre ce e?: The Grinch este din nou pus pe planuri malefice de a le strica sărbătorirea Crăciunului, cetățenilor din Whoville. Alături de câinele său Max și renul obez Fred, The Grinch se pune pe treabă dar micuța Cindy Lou Who apare să le încurce planurile.
O să îmi placă?: Că tot vine Crăciunul în curând, avem și o animație obligatorie care vine ca și contracurent pentru această sărbătoare, bazată pe popularul personaj al lui Dr. Seuss.


Widows

Gen: Crime Thriller
Regie: Steve McQueen
Distribuţie: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, Cynthia Erivo, Colin Farrell, Brian Tyree Henry, Daniel Kaluuya, Jacki Weaver, Carrie Coon, Robert Duvall, Liam Neeson
Durată: 130 minute
Despre ce e?: Nevestele a patru jefuitori uciși în ultima lor lovitură, se văd nevoite a le călca pe urme atunci când foștii lor șefi vin pentru a colecta datoriile.
O să îmi placă?: Hype-ul în jurul acestui film este extraordinar iar distribuția strânsă la start indică un film eveniment.


Creed II

Gen: Dramă, Sport
Regie: Steven Caple Jr.
Distribuţie: Michael B. Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson
Durată: 117 minute
Despre ce e?: În 85, boxerul rus Ivan Drago îl ucidea în ring pe fostul campion american Apollo Creed. După mulți ani, fiul lui Drago îl provoacă la luptă pe Adonis Creed, lucru ce va stârni multe emoții atât în sufletul lui Creed cât și al antrenorului său, Rocky.
O să îmi placă?: Chiar dacă regizorul fantasticei prime părți lipsește, toți cei implicați revin pentru a se confrunta o nouă luptă.

30 Noiembrie

The Nutcracker and the Four Realms

Gen: Fantezie
Regie: Lasse Hallström, Joe Johnston
Distribuţie: Keira Knightley, Mackenzie Foy, Eugenio Derbez, Matthew Macfadyen, Richard E. Grant, Misty Copeland, Helen Mirren, Morgan Freeman
Durată: 99 minute
Despre ce e?: Tânăra Clara are nevoie de o cheie magică pentru a deschide o cutie ce conține un cadou unic. Un fir aurit o conduce spre acea cheie dar și spre o lume paralelă unde îl întâlnește pe tânărul soldat Phillip, un grup de șoareci dar și alți locuitori ai celor patru tărâmuri fantastice.
O să îmi placă?: Dacă vă plac filmele fantasy live de la Disney, cred că acest film este pentru voi, și copilașii voștri.


Robin Hood

Gen: Acțiune
Regie: Otto Bathurst
Distribuţie: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Eve Hewson, Tim Minchin, Jamie Dornan
Durată: 109 minute
Despre ce e?: Robin din Loxley (Taron Egerton) este un cruciat revenit în Anglia alături de comandatul său maur (Jamie Foxx). Aceștia pun la cale o revoltă împotriva monarhiei corupte englezești.
O să îmi placă?: Șanse mari că da. Îl avem pe junele Egerton care în sfârșit începe să prindă la public după două film Kingsman.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.