Loading...
Filmele lunii Septembrie 2018

Filmele lunii Septembrie 2018

by Adrian Solomon, septembrie 5, 2018

07 Septembrie

The Nun

Gen: Horror
Regie: Corin Hardy
Distribuţie: Demián Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet
Durată: 96 minute
Despre ce e?: Într-o mânăstire din România se petrec lucruri necurate. Un preot și un novice din Vatican sunt trimiși să investigheze dar vor da peste niște secrete terifiante.
O să îmi placă?: Film dedicat fanilor seriei Conjuring, care iată că oferă al doilea spin-off după Anabelle. Trailerul arată deosebit de înfricoșător așa că fanii vor avea promise sperieturi de calitate. Plus că filmul a fost filmat în România și conține în distribuție și câțiva actori români.

14 Septembrie

A Simple Favor

Gen: Thriller
Regie: Paul Feig
Distribuţie: Anna Kendrick, Blake Lively, Henry Golding, Andrew Rannells
Durată: 117 minute
Despre ce e?: Filmul se este centrat asupra a trei personaje și anume o blogeriță (Anna Kendrick), cea mai bună prietenă a ei care dispare în condiții misterioase (Blake Lively) și soțul celei din urmă (Henry Golding). Povestea ne promite turnuri de situație neașteptat și un permanent joc de-a șoarecele și pisica.
O să îmi placă?: Kendrick nu prea face filme proaste, sau și dacă sunt de calitate îndoielnică, șarmul ei reușește să le scoată din încurcătură. Filmul pare a fi un thriller intrigant la prima vedere așa că să ținem degetele încrucișate să le iasă bine.


The PredatorPredatorul (2018) The Predator (original title)

Gen: Acțiune, S.F.
Regie: Shane Black
Distribuţie: Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Thomas Jane, Alfie Allen, Sterling K. Brown
Durată: 107 minute
Despre ce e?: Un copil reușește în mod accidental să declanșeze un semnal care aduce înapoi pe Pământ pe terifianții Predatori, acuma mult mai evoluați și puși pe fapte mari.
O să îmi placă?: Cu siguranță. Avându-l la cârmă pe Shane Black, tipul pare a fi unul dintre acei regizori de aur ai Hollywoodului care nu sunt în stare să scoată producții proaste, filmul promite acțiune multă, împletită în modu-i caracteristic cu mult umor.

21 Septembrie

PeppermintPeppermint (2018)

Gen: Acțiune
Regie: Pierre Morel
Distribuţie: Jennifer Garner, John Ortiz, John Gallagher Jr., Juan Pablo Raba
Durată: 102 minute
Despre ce e?: O mamă îndurerată de uciderea familiei ei și de nepăsarea, neputința și corupția forțelor de ordine, decide să își facă singură dreptate, devenind în proces un veritabil înger însângerat al justiției stradale.
O să îmi placă?: Cred că da. Filmul e făcut de cel care a făcut și Taken așa că substituiți un tată disperat de răpirea fiicei sale ce intră în mafioții albanezi ca în brânză, cu un personaj feminin relativ similar disperată de uciderea familiei sale și de ineficacitatea sistemului american de justiție. Sau un Punisher varianta feminină.

28 Septembrie

Hell Fest

Gen: Horror
Regie: Gregory Plotkin
Distribuţie: Amy Forsyth, Reign Edwards, Bex Taylor-Klaus, Tony Todd
Durată: ? minute
Despre ce e?: Un parc tematic este transformat odată pe an cu prilejul Halloween-ului într-un festival grotesc de orare, unde oamenii participă doar pentru a fi speriați. Însă, sperieturile devin pe bune odată ce un ucigaș decide să își practice pasiunea pe oamenii care nu bănuiesc nimic.
O să îmi placă?: Slasher movie cu tineri fugăriți de un individ mascat care îi prinde și îi ucide în cele mai diverse feluri. Vă sună cunoscut? Doar pentru fani.


Night School

Gen: Comedie
Regie: Malcolm D. Lee
Distribuţie: Kevin Hart, Tiffany Haddish, Rob Riggle, Taran Killam, Romany Malco, Keith David, Loretta Devine
Durată: 111 minute
Despre ce e?: Un vânzător priceput, reușește să arunce în aer magazinul unde este angajat. Aflând astfel că el nu își are bacul luat, este trimis înapoi la școală pentru a-și termina studiile, doar pentru a se înfrunta cu provocări nebănuite.
O să îmi placă?: La prima vedere pare a fi premisa serialului Community (ceea ce nu e un lucru rău) plus Kevin Hart (îngrijorător) minus gașca vesele și diversă din serial.


The House with a Clock in Its Walls

Gen: Fantezie
Regie: Eli Roth
Distribuţie: Jack Black, Cate Blanchett, Owen Vaccaro
Durată: 105 minute
Despre ce e?: Un tânăr este aruncat în aventura vieții lui atunci când merge să locuiască cu un unchi distant a cărui casă nu este chiar ceea ce pare că este. În urma unui accident, băiatul reînvie morții, prilej pentru a descoperi o lume magică, plină de vrăjitoare și magicieni, dar și de pericol.
O să îmi placă?: Sătul să regizeze filme ultra violente, Eli Roth ia o pauză și trece la filme fantasy horror (ish) cu tente comice, folosindu-se de neobositul Jack Black și de mereu captivanta Cate Blanchett.

 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.