Loading...
Goosebumps (2015)

Goosebumps (2015)

by Adrian Solomon, martie 24, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Fantezie, Horror
Regie: Rob Letterman
Distribuție:
Jack Black, Dylan Minnette, Odeya Rush, Amy Ryan, Ryan Lee, Jillian Bell
Durată: 1 h. 43 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Supărat în urma mutării dintr-un oraș mare într-un oraș mic, tânărul Zach Cooper reușește să vadă partea plină a paharului atunci când își întâlnește noua vecină, Hannah. Acesta este surprins atunci când află că tatăl fetei este faimosul autor de nuvele horror, R. L. Stine. Zach află că Stine își ține toate creațiile ferecate în cărți și în urma unui accident, băiatul reușește să elibereze toate creaturile, dezlănțuind un adevărat iad asupra micuțului oraș.

Rant: Goosebumps este o serie celebră de poveşti de speriat copii scrisă de RL Stine, cum nu ştiaţi de ea? Ah e normal, suntem români şi în afară de serialul de pe FoxKids de acum mulţi, mulţi ani, şi de cele 16 cărţi publicate de editura RAO, nu am prea fost expuşi la fenomen. Iată că în sfârşit seria şi-a găsit drumul şi pe marele ecran, plină de efecte speciale şi cu un Jack Black în mare formă. Doar că nu spune poveşti singulare, le spune pe toate deodată în intervalul a 103 minute cât ţine filmul. 

Ideea e cumva faină şi nu e aşa de supărătoare, RL Stine – personaj de film de data asta (Jack Black) este un tip retras, care se ascunde de lume împreună cu fiica lui, Hannah. Pentru că poveştile sale tind să prindă viaţă, el le ţine ferecate în cărţi. Lângă el se mută Zack, care cum necum reuşeşte să îi deschidă o carte şi de aici începe nebunia. 

Este un family movie cinstit, cu glume destul de decente şi câteva momente în care am izbucnit în râs sincer. Ba are şi un moment în care realitatea se întâlneşte cu ficţiunea şi anume domnul RL Stine cel real, purtând numele de domnul Black, se întâlneşte cu domnul RL Stine din film, adică Jack Black.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.