Loading...
Horrible Bosses (2011)

Horrible Bosses (2011)

by Adrian Solomon, iulie 25, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Seth Gordon
Distribuție: Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey, Jamie Foxx
Durată: 1 h. 38 min.
Rating IMDB: 6.9

Despre: Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) și Kurt (Jason Sudeikis) sunt niște prieteni care se întâlnesc ocazional să se plângă de șefii lor opresivi. După o noapte furtunoasă plină de alcool și sfaturi dubioase de la un fost pușcăriaș, cei trei pun la cale un plan aparent solid, pentru a se debarasa permanent de șefii lor. Doar că orice plan este doar atât de bun cât oamenii ce stau în spatele lui.

Rant: Trioul de veterani ai filmelor de comedie, Bateman, Day și Sudeikis revin aici cu o comedie bunicică care din păcate nu reușește să livreze conform așteptărilor. Poate nu ajută faptul că indiferent ce rol ar face, cei trei joacă exact la fel, încât atunci când îi vezi știi exact la ce să te aștepți. Așadar surprizele vin din partea actorilor secundari, Aniston în rol de prădătoare sexuală, Farrell în rol de șef jegos și Spacey (pre-scandal) în rol de șef psihopat plus un Foxx în zi de grația, care însă are prea puține de spus, aceștia reușesc să țină treaz interesul pentru film. Unele poante sunt OK altele sunt meh, dar filmul per ansamblu este o comedie relaxantă, bună pentru o după-amiază ploioasă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.