Loading...
Fighting with My Family (2019)

Fighting with My Family (2019)

by Adrian Solomon, mai 19, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Dramă, Biografic
Regie: Stephen Merchant
Distribuție:
Florence Pugh, Lena Headey, Nick Frost, Jack Lowden, Vince Vaughn, Dwayne Johnson
Durată: 1 h. 48 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Visul unei familii pasionate de wrestling se îndeplinește atunci când fiica mai mică ajunge să semneze cu compania WWE, cu toate că pentru aceasta, acest vis s-ar putea transforma foarte repede în coșmar datorită singurătății, regimului draconic de antrenament dar și de faptul că fratele ei devine gelos pe succesul ei.

Rant: Fighting with My Family este un film surprinzător de bun, având în vedere că vine din fabrica de filme a studiourilor WWE, care este notorie pentru filmele mediocre produse. Aici se vede implicarea lui Dwayne Johnson, acesta fiind un proiect de suflet a lui, dar și cooptarea unor actori cu experiență și un regizor extrem de bun.

Povestea lui Paige îmi era relativ necunoscută înainte de debutul ei în WWE așa că acest film a fost destul de binevenit pentru completarea cunoștințelor (sunt un mare fan al acestui sport). Asta nu înseamnă că vom urmări un documentar care va nara factual tot ce s-a întâmplat în viața Sarayei Bevis, cea care urma să devină foarte cunoscută sub numele de Paige, cu toate că ea a declarat că 97% din ce este prezentat, s-a întâmplat în realitate.

Așadar urmărim familia Bevis, în special pe cei doi copii ai acestora, Zak – un mare fan al wrestlingului, și Saraya – o fată pasionată de alte lucruri dar care ajunge să iubească din tot sufletul acest sport. Cei doi frați cresc împreună în ring, luptând pentru promoția independentă a familiei lor. Aici e interesant de notat că filmul nu se axează prea mult asupra carierei lui Saraya prin promoțiile independente ci o ia pe scurtătură, sărind la momentul semnării cu WWE, dar și momentul în care falia dintre ea și fratele ei se deschide, acesta fiind respins categoric de un Vince Vaughn care parcă își cam telefonează rolul de antrenor extrem de serios și de dur.

Marele merit al filmului este versatilitatea de care dă dovadă și anume faptul că acesta poate fi vizionat atât ca o comedie/dramă standard, dar și ca o cronică a drumului spre faimă a unei atlete foarte îndrăgite, apelând atât la spectatorii casual cât și fanii wrestlingului, care vor recunoaște mai mulți wrestleri apărând în roluri minore (Big Show, Sheamus, Mastiff). Până și fratele lui Paige face un cameo micuț în rolul unui vânzător de droguri iar restul familiei pot fi identificați prin diverse cadre, aceștia primind roluri de extras.

Distribuția este extrem de bună, cu o Florence Pugh destul de credibilă în rolul primit, în timp ce Nick Frost și Lena Headey (mi-e greu să o detașez de rolul ei din Game of Thrones) completează familia Bevis, aducând un plus de experiență și credibilitate filmului per ansamblu.

Așadar Fighting with My Family este un film ce funcționează pe mai multe nivele, apelând la o gamă variată de spectatori și o recomandare mai mult decât decentă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.