Loading...
Hustlers (2019)

Hustlers (2019)

by Adrian Solomon, septembrie 28, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Crime drama
Regie: Lorene Scafaria
Distribuție:
Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo, Cardi B
Durată: 1 h. 50 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Acceptând să dea un interviu pentru jurnalista Elizabeth, Dorothy rememorează evenimentele turbulente din trecutul său, de la întâlnirea cu experimentata Ramona până la planul lor de a atrage clienți și de a-i jecmăni de toți banii.

Rant: Hustlers este bazat pe evenimente reale și anume detaliază operațiunea pusă la cale de niște stripteuze, sătule de standardele din ce în ce mai riscante ale acestei ocupații, de a

Povestea se învârte în jurul junei Dorothy, prezentată sub numele de scenă – Destiny. Aceasta este o novice proaspăt angajată la un local din New York, unde nu reușește să acumuleze prea mulți bănuți, asta până când o întâlnește pe Ramona care decide să o ia sub aripa ei și să o învețe meserie. Criza financiară din 2008 le pune în pericol cariera, mai ales datorită schimbării produse în industria strip-tease-ul, invadată de imigrante îndrăznețe care nu se împotriveau prestării unor acte sexuale în schimbul banilor, limită peste care garda veche nu este dispusă să treacă. Astfel mereu inventiva Ramona recrutează încă trei complice și își pornește propria afacere și anume de a atrage clienți noi și de a le cheltui banii de pe carduri fără ca ei să își dea seama. Văzându-se ca niște Robin Hood moderni, ele își justifică logica acțiunilor lor prin pretextul că fură de la niște scursuri umane care au falimentat America în primul rând – aproape toți fiind brokeri de pe Wall Street.

Cu toate că rolul principal îi aparține lui Constance Wu (iat-o într-un nou rol important după mega-succesul avut anul trecut de Crazy Rich Asians), Hustlers îi aparține aproape în întregime lui Jennifer Lopez, care face aici probabil cel mai complet și mai complex rol din întreaga sa carieră. Și pot să spun fără să mă hazardez că o văd nu doar nominalizată ci și premiată la una din competițiile importante din viitorul apropiat. Practic, ratingul de musai l-am dat doar datorită prestației sale de excepție. De la momentul în care apare pentru prima dată, cu un număr de strip-tease incredibil de provocator, până la final, ea face un adevărat tur de forță, dovedindu-ne că pentru ea vârsta e doar un număr. Ea nu interpretează doar o stripteuză de succes, dar este și femeie puternică, luptătoare neînfricată care nu se lasă doborâtă de greutățile ce îi ies în cale, mamă afectuoasă și o afaceristă cu un adevărat talent în a face bani.

Așadar, pregătiți-vă de o poveste izvorâtă din realitate, un crime drama cu iz de heist movie și cu puternice accente de Scorsese (un Goodfellas în bikini să zicem).

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.