Loading...
All the Money in the World (2017)

All the Money in the World (2017)

by Adrian Solomon, februarie 7, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Crime thriller
Regie: Ridley Scott
Distribuție:
Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Romain Duris, Charlie Plummer, Andrew Buchan, Timothy Hutton
Durată: 2 h. 12 min.
Rating IMDB: 6.8

Despre: Filmul ne prezintă povestea reală a răpirii nepotului miliardarului Jean Paul Getty. John Paul Getty III, un tânăr rebel ce crește în Italia alături de mama și frații săi, este răpit seara în timp ce se plimba prin Roma. Răpitorii cer mamei sale, Gail, o recompensă de 17 milioane de dolari. Problema este că Gail se separase de familia Getty și nu este deloc bogată. Nevoită să ceară banii de recompensă bătrânului miliardar, aceasta, și lumea întreagă, rămâne șocată când se lovește de refuzul ferm al lui Getty senior. Timpul trece iar răpitorii încep să recurgă la soluții tot mai drastice în tentativa de a o face pe femeie să plătească. Cu viața fiului ei atârnând în balanță, Gail și asociatul lui Getty devin parteneri de conveniență în tentativa disperată de a salva viața băiatului.

Rant: Încep acest rant prin a discuta un pic despre Christopher Plummer și rolul făcut în acest film. Cu câteva luni în urmă, am văzut primul trailer pentru acest film, un trailer care arăta așa.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.