Loading...
Loving Pablo (2017)

Loving Pablo (2017)

by Adrian Solomon, iunie 18, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Crime, Drama, Istoric
Regie: Fernando León de Aranoa
Distribuție: Javier Bardem, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard, Julieth Restrepo
Durată: 2 h. 03 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Adaptare a memoriilor jurnalistei Virginia Vallejo, care 1983 și 1987 a avut o tumultuoasă relație de dragoste cu faimosul lord al drogurilor, Pablo Escobar.

Rant: Filmul se dorește a fi serios dar deseori o virează spre tărâmul comediei involuntare, în special grație prestației unui Bardem over-the-top. Chiar dacă face un rol destul de bun iar Penelope Cruz își stoarce și ultima picătură de talent în acest cocktail de crime drama, să nu uităm că acest subiect a fost tratat mult mai detaliat și mai serios în serialul Narcos. Fernando Leon de Aranoa știe cum să manipuleze camera astfel încât să obțină niște cadre splendide dar filmul suferă din alte direcții și anume pasul poticnit al poveștii și personajele insuficient dezvoltate. Dacă Pablo Escobar și focoasa jurnalistă sunt centrul acțiunii, restul sunt niște pasageri aproape anonimi, buni doar de decor pentru cadrele lărgite.

Povestea lui Escobar este parcursă în fugă cu toate că din ce am aflat, este destul de fidelă respectivelor evenimente. Poate că este un bun punct de intrare pentru cei care nu cunosc prea multe despre celebrul Pablo Escobar și faimosul său cartel Medellin, cu toate că recomand mai degrabă serialul Narcos.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.