Loading...
Jingle All the Way (1996)

Jingle All the Way (1996)

by Adrian Solomon, decembrie 17, 2021

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie
Regie: Brian Levant
Distribuție: Arnold Schwarzenegger, Sinbad, Phil Hartman, Rita Wilson, Robert Conrad, Jake Lloyd, Jim Belushi
Durată: 1 h. 29 min.
Rating IMDB: 5.7

Despre: Un tată promite copilului că de Crăciun, moșul îi va aduce cea mai râvnită jucărie a sezonului, însă uită să facă cumpărăturile din timp. Ajuns pe ultima sută de metri și descoperind că jucăria s-a epuizat în toate magazinele, acesta va porni într-o goană nebună de-a lungul și latul orașului, concurând în obținerea ei cu alți tați la fel de uituci ca și el.

Rant: Nu este chiar cel mai bun film din filmografia lui Schwarzenegger, nici din lista filmelor de Crăciun, dar Jingle All the Way oferă o viziune cinică asupra comercializării acestei sărbători minunate, a cărei spirit a fost complet distrus, lucru la fel de valabil în zilele noastre, precum era și în 96. Este și ultimul rol al regretatului comic Phil Hartman, o voce și o prezență distinsă a timpului său, dispărut dintre noi mult prea devreme.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.